Convatòria oberta als Premis Enjoia’t 2024

ho

S’obren les inscripcions per participar en els Premis de Joieria Contemporània Enjoia’t 2024, una convocatòria dirigida a joieres i joiers professionals i estudiants.

Obrim la convocatòria de participació als Premis de Joieria Contemporània Enjoia’t 2024, una convocatòria d’àmbit internacional que va dirigida a joiers i joieres, professionals o estudiants.

Una convocatòria bienal d’àmbit internacional dirigida a joieres i joiers professionals i estudiants, que des de fa 28 edicions premia les creacions contemporànies més destacades del sector de la joieria. D’aquesta manera, es converteix en un punt de trobada indispensable per a professionals i estudiants joiers d’arreu del món, emmarcat dins de la Setmana de la Joieria de Barcelona.

Enguany, Enjoia’t opera en un nou marc: Enjoia’t – Con-X-Ió, inspirant-se en les xarxes “multiespècie” de la filòsofa Donna Haraway, en un moment en què ens enfrontem a la urgent tasca d’introduir perspectives posthumanes i postantropocèntriques en la nostra relació amb l’entorn i els éssers que l’habiten. Aquesta crida a la connexió busca potenciar la col·laboració i l’intercanvi de coneixement en un context interdisciplinari i global.

La sostenibilitat, la traçabilitat i el reciclatge dels materials utilitzats en la joieria contemporània són el nucli de la convocatòria oberta d’aquest any. Us convidem a sumar-vos a imaginar junts possibles futurs de la joieria contemporània a través d la reutilització, la creació de biomaterials i la resignificació de les peces d’enguany.

 

El jurat seleccionador d’aquest any està format per:

 

– Ángela Bermúdez, representant de “Melting Point. Joieria Contemporània València”

– Heidi Schechinger, representant de “Melting Point. Joieria Contemporània València”

– Amador Bertomeu, cofundador de Klimt02

– Carmen Amador, professora de Joieria de l’Escola Massana de Barcelona

– Jorge Manilla, investigador i joier

– Lluís Comín, joier i fundador de 66 Mistral Gallery

–Paulo Ribeiro, fundador de Contemporania High Craftmanship Barcelona i Le Département.

 

D’entre totes les peces inscrites, el jurat seleccionarà les millors propostes que estaran exposades a l’edifici Disseny Hub Barcelona del 19 de setembre al 3 de novembre.

Bases
Formulari d’inscripció