Metàfores considerades perilloses

James Bridle explorarà les històries que ens expliquem sobre tecnologies i la forma en què aquestes històries es desenvolupen en el món tant físic com digital. Des de llibres electrònics fins a fotografies digitals, l’arquitectura del núvol i com escrivim la història, hem de descompondre els contes simplificats perquè aquests ens segueixin sent útils.

James Bridle és escriptor, editor i tecnòleg. James és soci del Really Interesting Group (Grup Molt Interessant), una associació de disseny establerta a la zona est de Londres, i també crea els seus propis projectes com ara A Ship Adrift (Vaixell a la deriva), un encàrrec d’Artangel per al seu projecte A Room for London (Una habitació per Londres). Escriu per a publicacions com ara Wired, ICON i The Observer, on publica una columna regular. Molts dels seus textos es troben en línia en la seva pròpia web, Booktwo.org. James és un ponent regular en conferències sobre tecnologia i disseny com South by South West a Austin, dConstruct a Brighton i Lift a Ginebra.

www.booktwo.org   /   www.shorttermmemoryloss.com   /   www.riglondon.com   /   @jamesbridle

foto (CC) Ivo Näpflin

Per a més informació sobre la intervenció de James Bridle consulta les diapositives de la seva presentació i escolta o descarrega l’audio:

Ir a descargar