S’apropa el Congrés Internacional Disseny Obert / Creativitat Compartida! A menys de dues setmanes per la celebració de l’esdeveniment, és l’hora de desvetllar els detalls de la festa de cloenda!

Després de dos dies intensos de debat amb la comunitat del disseny sobre el panorama emergent d’obertura i intercanvi sorgit de pràctiques com el codi obert, el copyleft, la cocreació i el treball col.laboratiu, ens desplaçarem a la espectacular Fabrica Moritz per celebrar la cultura del disseny obert.

Durant la festa hi haurà dues sessions de presentacions. Una serà presentada per Alessandro Rancatti, vice president d’ADI FAD. La sessió comptarà amb set presentacions curtes de projectes relacionats amb el disseny obert i la creativitat compartida.

Jose Luis de Vicente – Fundador de Visualizar / MediaLab Prado

Juan Insúa – Director del projecte virtual Pantalla Global / CCCBLab

Nicolás Malevé – Libre Graphics Research Unit / Constant

Enric Senabre – Fundador de Goteo, Crowdfunding the Commons / Youcoop

Barbara Barrera – Organitzadora d’ Oh!Bcn / Localcuatro

Curro Claret – “La Peça” / Dissenyador industrial

Ramon Sangüesa – Fundador de Co-Creating Cultures

L’altre set de presentacions anirà a càrrec d’Alvaro Sobrino, president d’ADG FAD i copresentat amb els creatius de l’àgencia *S,C,P,F… i els següents estudis:

We Choose Fun

Presentant l’experiment #posterdetweets: www.fad.cat/opendesign

DorianArt of ManyEstudio MHeyToormixDavid TorrentsBisgràficAitor MendezGuillem PericaySoon in TokyoBaseDesign i Bendita Gloria.

Presentant l’experiment “Cartell en Cadena”

Si no et vols perdre res d’això, inscriu-te al congrés a través de la pàgina www.congres.fad.cat a l’apartat Preus i Inscripcions.

Les inscripcions estan obertes fins el proper Dijous 28 de Juny, no et quedis sense la teva entrada!