Converses desenfadades: Jordi Garcés i Andrea Arriola Fiol

ho

Desena xerrada entre professionals de l’arquitectura  de dos generacions diferents al restaurant Il Giardinetto. El tema: diàleg.

ARQUIN-FAD organitza aquest cicle de debats «Converses desenfadades» al  restaurant Il Giardinetto que té per objectiu generar  trobades i diàlegs entre professionals de diferents àmbits (arquitectura, interiorisme o arts plàstiques, entre d’altres).

En aquesta desena conversa que tindrà lloc el 3 de juliol hi participaran: Jordi Garcés, arquitecte i soci fundador de l’estudi Garcés – de Seta – Bonet – arquitectes  i Andrea Arriola Fiol, arquitecta, sòcia fundadora de l’estudi Aramé studio i vocal de la junta d’ARQUIN-FAD.  La paraula genèrica «diàleg» serà la que articularà la seva xerrada.

Compartiran la seva experiència en una conversa distesa que finalitzarà amb un sopar al mateix restaurant, al qual es podrà sumar qui hi estigui interessat i faci reserva prèvia. Un intercanvi d’idees obert al públic, que compartirà una copa amb els protagonistes del debat.

Les Converses desenfadades compten amb la col.laboració de l’AJAC i l’Agrupació Sènior del Col.legi d’arquitectes de Catalunya. Amb el patrocini de: Gira i Radeberger.

Registre