Converses desenfadades: Dani Freixes i Rosa Llinàs

ho

Setena  xerrada entre professionals de l’arquitectura  de dos generacions diferents al restaurant Il Giardinetto. El tema: el joc.

ARQUIN-FAD organitza aquest cicle de debats «Converses desenfadades» al  restaurant Il Giardinetto que té per objectiu generar  trobades i diàlegs entre professionals de diferents àmbits (arquitectura, interiorisme o arts plàstiques, entre d’altres).

En aquesta setena conversa que tindrà lloc el 29 de maig hi participaran: Dani Freixes, arquitecte i membre de l’estudi d’arquitectura Varis Arquitectes i l’arquitecta i dissenyadora Rosa Llinàs, Aquesta conversa distesa entre aquests dos arquitectes s’articularà sobre el tema del «joc».

Compartiran la seva experiència en una conversa distesa que finalitzarà amb un sopar al mateix restaurant, al qual es podrà sumar qui hi estigui interessat i faci reserva prèvia. Un intercanvi d’idees obert al públic, que compartirà una copa amb els protagonistes del debat.

Les Converses desenfadades compten amb la col.laboració de l’AJAC i l’Agrupació Sènior del Col.legi d’arquitectes de Catalunya. Amb el patrocini de: Gira i Radeberger.

Aquesta sessió forma part del  programa de les Setmanes d’Arquitectura 2024 que tindrà lloc del 14 de maig al 28 de juny, organitzades per l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Mies van de Rohe i amb cinc socis estratègics:  el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, 48h Open House BarcelonaConstrumat  el Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona i ARQUIN-FAD.

Registre