Petites Editorials / Pequeñas Editoriales header image 2

L’exposició Petits editors, grans llibres a BadalonaCCCB 011

Dos anys desprès de la seva inauguració, l’exposició Petits Editors, Grans Llibres s’inaugura a Badalona. Aquesta és la dotzena itinerància de l’exposició, fet del qual ens sentim molt orgullosos. La inauguració està prevista pel 19 de setembre a les 19:00 hores, acte durant el qual Rosa Llop farà una visita comentada oberta a tothom. L’exposició, ubicada a l’Espai Betúlia, romandrà oberta fins el 10 de novembre.

D’altra banda, el dissabte 6 d’octubre a les 10:00 h del matí es realitzarà el taller de creació de llibres per a pares i fills. El taller és gratuït però cal inscripció prèvia. Us hi esperem!

Del 19 de setembre al 10 de novembre
Espai Betúlia
C/Enric Borràs, 43-47
08912 Badalona
Tel. 93 464 62 55

Dos años después de su inauguración, la exposición Pequeños Editores, Grandes Libros se expone en Badalona. Esta es la duodécima itinerancia de la exposición, hecho del que nos sentimos muy orgullosos. La inauguración está prevista para el día 19 de septiembre a las 19:00 horas, acto durante el cual Rosa Llop hará una visita comentada abierta a todos. La exposición, ubicada en el Espai Betúlia, permanecerá abierta hasta el 10 de noviembre.

Por otra parte, el sábado 6 de octubre a las 10:00 h de la mañana se realizará el taller de creación de libros para padres e hijos. El taller es gratuito pero es necesario inscribirse previamente. Os esperamos!< Tornar / Volver