Petites Editorials / Pequeñas Editoriales header image 2

El Cep i la Nansa edicionscepinansa-banner

www.elcepilanansa.com

El Cep i la Nansa és una petita editorial de Vilanova i la Geltrú, que en més de trenta anys de història han creat un fons editorial de vora 220 títols. Tot i que el seu caràcter és generalista, té algunes col·leccions destacables, com Ginjoler, la col.lecció de contes adaptats a la llengua de signes catalana i per la que hem rebut enguany el premi que atorga APANSCE (l’associació de pares de nens sords de Catalunya) a institucions. A més d’aquesta, també compten amb col·leccions de narrativa, llibre infantil i assaig.

El Cep i la Nansa es una pequeña editorial de VIlanova i la Geltrú, que en sus más de treinta años de historia han creado un fondo editorial de casi 220 títulos. Aunque su carácter es generalista, tiene algunas colecciones destacables, como Ginjoler, la colección de cuentos adaptados a la lengua de signos catalana y por la que han recibido el premio que cada año otorga APANSCE (la asociación de padres de niños sordos de Cataluña) a instituciones. Además, cuenta con colecciones de narrativa, libro infantil y ensayo.

Llibres/Libros:

Gómez i Urgellés, Joan:
L’altra cara de les matemàtiques
Vilanova i la Geltrú, 2000.
ISBN: 978-84-85960-45-3

Mallofré, Albert:
L’any passat a Valldordís
Vilanova i la Geltrú
ISBN: 978-84-85960-52-1

Gilbert, Trinitat; Mestres, Albert:
El (des)crèdit de la cultura
Vilanova i la Geltrú, 2005
ISBN: 978-84-96349-04-9

Peribáñez, Blanca; Ruiz, Mireia:
Avui en faig cinc
Vilanova i la Geltrú, 2007.
ISBN: 978-84-96349-40-7

JuanolO:
La nit de reis d’en Pau
Vilanova i la Geltrú, 2008.
ISBN: 978-84-96349-91-9

Gèneres/Géneros:
Narrativa, Llibres infantil, Assaig.
Narrativa, Libro infantil, Ensayo.< Tornar / Volver