Petites Editorials / Pequeñas Editoriales header image 2

Panta Rheipantarhei-banner

www.panta-rhei.es

Panta Rhei és una llibreria especialitzada en arts visuals amb seu a Madrid, que comparteix la seva tasca editorial amb l’organització d’exposicions d’il·lustració contemporània. Publica obres d’alguns dels il·lustradors que han passat per la seva galeria com una aposta comercial més per difondre talents artístics nous.

Panta Rhei es una librería especializada en artes visuales con sede en Madrid, que comparte su tarea editorial con la organización de exposiciones de ilustración contemporánea. Publica libros de algunos de los ilustradores que han pasado por su galería como una apuesta comercial más para difundir nuevos talentos artísticos.

Llibres/Libros:

Petrantoni, Lorenzo:
Las extrañas aventuras de Monsieur Petrantoni en el sultanato de las docemil iniciales y de los mil seiscientos acentos circunflejos.
Madrid, 2007.
ISBN: 978-84-611-5905-5

Rubira, Curro:
Diminuto cielo.
Madrid, 2005.
ISBN: 978-84-609-7443-7

Gèneres/Géneros:
Llibre il·lustrat.
Libro ilustrado.< Tornar / Volver