Petites Editorials / Pequeñas Editoriales header image 2

Inauguració / InauguraciónDates i horaris de l’exposició
Fechas y horarios de la exposición

Del 24/12/2009 al 22/01/2010
De dilluns a divendres de 14 a 20 h.
Dissabtes d’11 a 20 h.
De lunes a viernes de 14 a 20 h.
Sábados de 11 a 20 h

Horaris especials durant les festes de Nadal:
Horarios especiales durante las fiestas de Navidad:

Tancat · Cerrado: 25/12/2009, 1/1/2010, 6/1/2010
Obert · Abierto de 11 a 15 h: 24, 26, 27, 31/12/2009
Obert · Abierto de 11 a 20 h: 28, 29, 30/12/2009, 3/01/2010

Dimecres 23 de desembre a les 19:30 h. s’inaugura al FAD (Pl. dels Àngels 5-6 de Barcelona) l’exposició «Petits editors, grans llibres».

La inauguració de l’exposició significa el final d’un procés estratègic per aconseguir donar visibilitat a tot aquest panorama de les petites editorials. Tot va començar amb unes Medalles FAD que es van atorgar l’any 2007 a 4 petites editorials com a representants d’una manera de fer valenta i creativa. En aquella ocasió van ser  Cafè Central, Media Vaca, Minúscula i Mudito & Co. les escollides, sent però molt conscients que no eren les úniques. En aquell mateix moment, tota la junta es va proposar aconseguir que aquest aplaudiment es fes extensible al màxim d’editorials possibles i és així com va sorgir la idea d’aquesta exposició que avui és una realitat.

Però la inauguració de l’exposició també significa un inici. Per tal de donar el màxim de visibilitat a les petites editorials s’ha dissenyat un muntatge que en facilitarà la itinerancia. Itineràncies que tenen per objectiu permetre als lectors l’accés a totes aquestes petites editorials sovint ofegades per la pressió mediàtica. Itineràncies que s’estan treballant amb les biblioteques d’arreu de l’estat, els espais perfectes per a una exposició de llibres. L’exposició també serà present en debats sobre el món del llibre, com el BookCamp BCN durant el Festival de literatura Kosmopolis del 2010.

El miércoles 23 de diciembre a las 19:30 h. se inaugura en el FAD (Pl. dels Àngels 5-6 de Barcelona) la exposición «Pequeños editores, grandes libros».

La inauguración de la exposición significa el final de un proceso estratégico para conseguir dar visibilidad a todo este panorama de las pequeñas editoriales. Todo empezó con unas Medallas FAD que se otorgaron en 2007 a 4 pequeñas editoriales como representantes de una manera de hacer valiente y creativa. En aquella ocasión fueron Café Central, Media Vaca, Minúscula y Mudito & Co.. las elegidas, siendo muy conscientes de que no eran las únicas. En ese mismo momento, toda la junta se propuso conseguir que este aplauso se hiciera extensible al máximo de editoriales posibles y es así como surgió la idea de esta exposición que hoy es una realidad.

Pero la inauguración de la exposición también significa un inicio. Para dar el máximo de visibilidad a las pequeñas editoriales se ha diseñado un montaje que facilitará su itinerancia. Itinerancias que tienen por objetivo permitir a los lectores el acceso a todas estas pequeñas editoriales a menudo ahogadas por la presión mediática. Itinerancias que se están trabajando con las bibliotecas de todo el estado, los espacios perfectos para una exposición de libros. La exposición también estará presente en debates sobre el mundo del libro, como el BookCamp BCN durante el Festival de Literatura Kosmopolis del 2010.< Tornar / Volver