Petites Editorials / Pequeñas Editoriales header image 2

La Máquina Chinamaquinachina-banner

www.lamaquinachina.com

La Máquina China neix a Sevilla l’any 2005 amb la intenció de potenciar al màxim les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies al funcionament de les editorials. A la seva pàgina web ven els 17 llibres del seu catàleg en quatre formats diferents: impresos a demanda en versions d’alta qualitat, de butxaca, en format de llibre electrònic i en audiollibre (MP3). A més, aquesta editorial ha ideat tota una xarxa de creació i vivència de la literatura a través de tallers especialitzats i rutes de viatge entorn de les temàtiques que treballa.

La Máquina China nace en Sevilla en el año 2005 con la intención de potenciar al máximo las posibilidades que ofrecen las nuevas tecnologías para el funcionamento de las editoriales. En su página web vende los 17 libros de su catálogo en cuatro formatos distintos: impresos a demanda en versiones de alta calidad, de bolsillo, en formato de libro electrónico y en audiolibro (MP3). Además, esta editorial ha ideado toda una red de creación y vivencia de la literatura a travès de talleres especializados y rutas de viaje en torno a las temáticas que trabaja.

Llibres/Libros:

Gálvez, María Rosa:
Ali Bek.
Sevilla, 2007.
ISBN: 978-84-933683-8-8

Fernandez, Jordi; Bautista, José Manuel G.:
Guía Secreta de Sevilla. OVNI’s y Misterios en la Semana Santa.
Sevilla, 2008.
ISBN: 978-84-936056-4-3

Beneito, May:
Mascarada para un conde.
Sevilla, 2009.
ISBN: 978-84-936056-4-3

Gèneres/Géneros:
Narrativa, monografies, guions.
Narrativa, monografías, guiones.< Tornar / Volver