Petites Editorials / Pequeñas Editoriales header image 2

Ediciones Trashumantestrashumantes-banner

www.edicionestrashumantes.es

Ediciones Trashumantes, amb seu a València, va començar la trajectòria l’any 2007, hereva del cèlebre fanzine titulat Ganaderia Trashumante. Després de veure’n els 12 títols publicats fins ara, podríem dir que és una editorial amb aspiracions experimentals enfocades cap al futur del llibre: els seus creadors entenen l’editorial com un laboratori. Les col·leccions que han publicat acullen treballs objectuals i producció poètica en edicions gens formals. L’amor per tots els aspectes de l’edició els ha portat a realitzar enginyoses propostes de llibres que s’imprimeixen amb paper 100% reciclat i lliure de clor, a vegades fins i tot reaprofiten materials per fer-ne les cobertes. Els seus autors publiquen sota la llicència Creative Commons i en el seu recorregut mantenen associacions amb altres projectes de caràcter similar.

Ediciones Trashumantes, con sede en Valencia, empezó su trayectoria en el año 2007, heredera del célebre fanzine titulado Ganaderia Trashumante. Después de ver los 12 títulos publicados hasta ahora, podríamos afirmar que se trata de una editorial con aspiraciones experimentales enfocadas hacia el futuro del libro: sus creadores entienden la editorial como un laboratorio. Las colecciones que han publicado acogen trabajos objetuales y producción poética en ediciones nada formales. El amor por todos los aspectos de la edición los ha llevado a realizar ingeniosas propuestas de libros que se imprimen con papel 100% reciclado y libre de cloro, a veces incluso reaprovechan materiales para hacer las cubiertas. Sus autores publican bajo la licencia Creative Commons y en su recorrido mantienen asociaciones con otros proyectos de carácter similar.

Llibres/Libros:

Sánchez Parody, Soledad:
De esperar a que se aparte.
València, 2008.
ISBN: 978-84-932514-6-8

Liddell, Angélica:
Los deseos en Armherst.
València, 2007.
ISBN: 978-84-932514-5-1

AADD:
En uno de los valles del río blanco.
València, 2008.
ISBN: 978-84-936582-3-6

Gèneres/Géneros:
Narrativa, poesia, assaig, llibre d’artista.
Narrativa, poesía, ensayo, libro de artista.< Tornar / Volver