Petites Editorials / Pequeñas Editoriales header image 2

Calamar Edicionescalamar-banner

www.calamarediciones.com

Calamar Ediciones, nascuda a Madrid i amb gairebé 40 títols al mercat, disposa de diverses col·leccions molt diferents entre elles, però amb un vincle comú associat a la cultura més propera. Els llibres publicats destaquen perquè són compendis molt elaborats de temàtiques culturals, com ara la música -de la qual edita una col·lecció molt vinculada amb Radio 3- o el cinema.

Calamar Ediciones, nacida en Madrid y con cerca de 40 títulos publicados, dispone de varias colecciones muy distintas entre ellas, pero con un vínculo común asociado a la cultura más cercana. Sus libros destacan por ser compendios muy elaborados de temáticas culturales, como la música -de la que publica una colección muy vinculada a Radio 3- o el cine.

Llibres/Libros:

Pedrero Santos, Juan A.:
Terror Cinema.
ISBN: 978-84-96235-23-6

Caro Baroja, Julio:
Estudios saharianos.
ISBN: 978-84-96235-28-1

Gèneres/Géneros:
Llibres de referencia, assaig.
Libros de referencia, ensayo.< Tornar / Volver