Petites Editorials / Pequeñas Editoriales header image 2

Apa Apa Còmicsapaapa-banner

www.apaapacomics.com

Apa Apa va començar a finals de 2007 en un petit poble del Penedès. L’editorial va ser creada amb la intenció de pal·liar l’absència d’una gran quantitat de títols de còmic que, atesa la poca comercialitat que oferien, no arribaven al nostre país. El seu petit catàleg de 9 llibres està carregat d’autors joves americans que s’han fet un nom mitjançant l’autoedició. L’editorial comença a ser coneguda en el sector del còmic al nostre país després d’haver fet treballs molt acurats mitjançant recursos mínims.

Apa Apa empezó a finales de 2007 en un pequeño pueblo del Penedès. La editorial fue creada con la intención de paliar la ausencia de una gran cantidad de títulos de cómic que, teniendo en cuenta la poca comercialidad que ofrecían, no llegaban a nuestro país. Su pequeño catálogo de 9 libros está cargado de autores jóvenes americanos que se han hecho un nombre mediante la autoedición. La editorial empieza a ser conocida en el sector del cómic en nuestro país después de haber realizado trabajos muy cuidados utilizando recursos mínimos.

Llibres/Libros:

Shaw, Dash:
Ombligo sin fondo.
Pacs del Penedès, 2009.
ISBN: 978-84-92615-03-2

Porcellino, John:
Diario de un exterminador de mosquitos.
Pacs del Penedès, 2008.
ISBN: 30/12/99 00:00

Harkham, Sammy:
Pobre Marinero.
Pacs del Penedès, 2008.
ISBN: 978-84-92615-02-5

Almendros, Felipe:
Save our souls.
Pacs del Penedès, 2009.
ISBN: 978-84-92615-04-9

Gèneres/Géneros:
Còmic.
Cómic.< Tornar / Volver