Hotel Omm

Al carrer Rosselló de Barcelona es troba l’Hotel Omm, en un edifici de l’any 2003 projectat i construït per l’arquitecte Juli Capella, conjuntament amb les interioristes Sandra Tarruella i Isabel López. El 2006 es va ampliar l’hotel amb la finca contigua del xamfrà de Rosselló amb Passeig de Gràcia i amb les dues immediates a aquesta, totes tres obra de Pere Benavent de Barberà i catalogades pel patrimoni arquitectònic de Barcelona.

 

La imatge exterior original és conferida per la façana de Juli Capella sobre el carrer de Rosselló, que té molt caràcter, amb el marcat aplacat de pedra i els brise-soleils corbats. La planta baixa presenta unes superfícies negres contrastades i grans obertures acristallades. Utilitza materials i tipologies tradicionals de l’Eixample: façana en pedra, balcons oberts al carrer i pati interior. Per a cadascun d’aquests conceptes s’han trobat solucions que aporten un “plus” de creativitat i qualitat que no són purament estètiques, sinó que milloren la seva funció.

 

OMM_F1782R3384 18x24

L’interiorisme de les dues fases correspon a les interioristes Sandra Tarruella i Isabel López Vilalta i representa una mostra de modernitat i disseny actual: una distribució dels espais òptima, l’ús de materials de primera qualitat i un confort climàtic, acústic i lumínic destacable.

 

DETALLE BAÑOS_DSC8065

 

H1857standard 09ACCBAN

El projecte treu el màxim partit de l’espai disponible, amb habitacions espaioses i ben il·luminades, aprofitant l’illa interior per a crear una gran sala polivalent. Les habitacions s’han concebut com un espai únic. Un armari que flota en l’espai perpendicular a la façana separa de manera lleugera i eficaç el dormitori de la zona d’aigües, dotant de llum natural als dos espais.

 

Mario Eskenazi és l’autor del disseny gràfic dels diferents suports de comunicació de l’hotel, que destaquen per la seva actualitat, qualitat i integració amb l’interiorisme de l’establiment.

 

OMM_L0BBY54T

 

suite paseo de gracia

 

suite interior18

 

ROCA BAR 40 © olga planas

 

ROCA BAR Y ROCA MOO 01 © olga planas

 

ROCA MOO 15 © olga planas

 

TERRAZADSC_7388_1

Rosselló 265, Barcelona
+34 93 445 40 00
www.hotelomm.es