Droog – Disseny per descarregar

Design for Download serà la primera plataforma de disseny per descarregar, amb contingut comissariat i obert, eines de disseny paramètriques fàcils d’usar i una xarxa de fabricants locals d’alta i baixa tecnologia. La plataforma no només inclourà productes sinó també arquitectura, accessoris per a la llar, moda, aliments, peces de vestir, invents i molt més. Portar el disseny al món digital obre moltes possibilitats. No només té un impacte en l’eficiència del transport i l’emmagatzematge, sinó que també exigeix nous enfocaments de disseny, eines de disseny digital innovadores, experiències de compra en línia i models de negoci innovadors per a tots els actors en la cadena de distribució.

Cofundadora i directora de Droog, Renny Ramakers inicia projectes, comissaria exposicions de disseny i treballa de docent a tot el món. Forma part dels jurats de diversos consells de disseny i ha prestat assessorament a consells assessors governamentals, entre d’altres com a membre del Consell Holandès de Cultura (1995-2001). Com a crítica, ha escrit en revistes, llibres i catàlegs internacionals i és autora de diversos llibres. És presidenta de la junta de THNK, l’escola de lideratge creatiu d’Amsterdam.

www.droog.com    /   @droogamsterdam   /   @rennydroog

Per a més informació sobre la intervenció de Renny Ramakers, escolta o descarrega’t l’audio de la ponència. Diapositives disponibles en breu.

Ir a descargar