Mischer'Traxler

(mal)utilitzant el que hi és

Realitzant un equilibri entre l’art i la tecnologia, Katharina Mischer i Thomas Traxler, dissenyen objectes, mètodes alternatius de producció, instal·lacions interactives i molt més, sempre amb un enfocament conceptual en els seus experiments i pensament. Katharina Mischer parlarà de l’enfocament de l’estudi i el que significa personalment per a ells el “ser obert, o l’obertura”, explicant diversos dels seus projectes. Oscil·lant entre mètodes col·laboratius, valorant les aportacions externes o ressaltant la importància de transmetre coneixement, els projectes presentats visualitzaran el fet que el disseny pot tractar de temes i no només d’objectes individuals.

Mischer’Traxler és l’estudi fundat per Katharina Mischer i Thomas Traxler a Viena el 2009, després de diversos anys de col·laboració i de graduar-se en el Màster IM a la Design Academy Eindhoven. Els seus projectes es troben en les col·leccions permanents de museus com l’Institut de Chicago i el Museum für Angewandte Kunst a Viena, al seu torn també han estat en exhibicions internacionals. El treball de Mischer’Traxler ha guanyat diversos premis, incloent el Wu Guanzhong Art & Science Innovation Award 2012 i l’Austrian Experimental Design Award 2009. En 2011 van ser guardonats amb el W-hotels Designer i el Future Award per Design Miami/Basel.

www.mischertraxler.com