thomaslommee

OpenStructures,
el potencial del disseny obert modular

El món d’avui està saturat d’objectes i tots estem a només uns clics de distància de les idees i imatges més inspiradores, de tècniques antigues i de les últimes innovacions. Thomas Lommée pensa que la seva posició com a dissenyador ha de passar de ser un inventor a ser un observador, un connector i un agent de canvi, amb l’objectiu de reordenar i interconnectar el que ja hi és i fer-ho accessible per a tothom.

Thomas Lommée (1979) és el fundador d’Infrastructures, un utòpic estudi de disseny pragmàtic, que se centra en el disseny de productes, serveis i sistemes com a eina per al canvi. També porta a terme el projecte OpenStructures, un experiment de disseny que explora la possibilitat d’un model de construcció modular on cadascú dissenya per si mateix sobre la base d’una quadrícula geomètrica compartida. Paral·lelament a la seva activitat com a dissenyador i investigador en disseny, Lommée ha impartit classes al programa d’investigació “Disseny Social” dins del màster de Disseny de la Design Academy Eindhoven i és el co-fundador i mentor del “ENSCImatique” al ENSCI de París. Actualment viu i treballa a Brussel·les.

www.intrastructures.net      www.openstructures.net