RAQUEL Y KENTARO

Memo de DEMO: un procés obert

Raquel i Kentaro van rebre l’encàrrec de crear la identitat del projecte DEMO per l’ADI-FAD (l’Associació de Dissenyadors Industrials del FAD) amb el requisit d’experimentar amb els processos de creació i producció i compartir l’experiència del projecte amb el públic. En la seva presentació, Raquel i Kentaro explicaran com van interpretar el caràcter obert i experimental de l’encàrrec combinant tècniques tradicionals i últimes tecnologies i amb la intenció que tot el procés i no només el resultat sortís a la llum.

Raquel Quevedo i Kentaro Terajima van decidir gairebé per casualitat començar a treballar junts després de desenvolupar diversos treballs experimentals en tipografia recollits en el projecte Armados. La primera col·laboració conjunta per Café Godot va quedar premiat en els premis nacionals de disseny LAUS i nominat als ADC*E.

demo.adifad.org     www.lautomatica.org