Com convertir fulls d’excel en lírica eròtica

La immensa proliferació de dades que comporta la tecnologia digital ha fet que la seva interpretació sigui una tasca tan essencial com àrdua, a menys que tinguis prop els Domestic Data streamers. Domestic Data streamers són l’últim crit al món de la visualització de dades. Per a ells no són necessàries grans dosis de programació, codificació i fulles d’excel per fer les dades visibles i comprensibles, sinó tan sols un entusiasta equip, uns quants globus d’heli i molt art.

Domestic Data Streamers és un equip de dissenyadors i investigadors de Barcelona. Desenvolupem i proposem nous mètodes de visualització centrats en la co-creació i la interacció mitjançant un llenguatge comú i experiència pràctica. Creen instal·lacions a temps real en l’espai sobre “data”, interactuant amb les persones i allò que les concerneix. La seva especialitat és la de convertir fulls Excel en lírica eròtica. Les seves principals influències van des Roald Dahl a Chuck Palaniuk passant per Donald Norman.

domesticstreamers.com