laurence humier

Materials DIY 

Pot la gastronomia molecular ajudar a descobrir nous materials? És la pregunta que l’enginyera industrial Laurence Humier va tractar de contestar en col·laboració amb l’enginyera química Audrey Tardieu. En aquest cas ens visitarà i explorarà juntament amb Javier Peña (director de Materfad) les propietats dels materials DIY.

Laurence Humier és enginyera i emprenedora de nova generació que ofereix a organitzacions i clients privats sistemes innovadors basats en el disseny, serveis i productes, experimentant i fabricant noves eines en el camp del disseny industrial i de l’educació. Humier es va estrenar a nivell internacional en 2010, quan una de les seves creacions va ser inclosa en la col · lecció permanent del MoMA de Nova York. El seu projecte més recent, Cooking Material (Material de Cuina) crea una relació entre materials culinaris i no culinaris. En els darrers dos anys, Humier ha impartit tallers sobre materials de bricolatge a la Cité des Sciences et de l’Industrie a Paris La Villette, la Maker Fair de Roma, la conferència internacional Hands On a Estocolm, el Festival de Ciències a Gènova, al Espace des Inventions de Lausanne, el Triennale Design Museum de Milà i el museu Smithsonian Cooper-Hewitt museum de Nova York.

www.missdesign.it    @Humier