learnDoShare
Learn Do Share Barcelona: Creant xarxes per salvar la cultura

“Learn Do Share” és un event transmedia itinerant fundat a Nova York, que en el seu 7è any arriba a Barcelona. Centrat en convertir la inspiració en acció, “Learn Do Share” reuneix creadors de la narrativa, del disseny i de la tecnologia per a impulsar la innovació des d’un entorn multidisciplinar. L’objectiu és fomentar el treball col.laboratiu, aprendre i compartir idees i recursos, i crear xarxes que ens enforteixin, i projectes que serveixin per a millorar el planeta.

Isabel Fernández i Aritz Cirbián són els productors de Learn Do Share Barcelona. Isabel és directora i productora independent de documentals. Els darrers anys s’ha centrat en explorar les noves narratives digitals i crear projectes d’alt impacte social a través de diferents plataformes. El 2013 va fundar Al Pati per desenvolupar i produïr projectes transmedia. Aritz és productor transmedia a la cooperativa Compacto i responsable de projectes audiovisuals del portal de crowdfunding Verkami. Per la seva tossuda visió cooperativitzadora de la cultura ha estat guanyador del MEDIA Emerging Producer 2014 i del British Council’s Young Creative Entrepreneur 2013.

learndoshare.net     @isabel000bcn     @aritzcirbian