simone

Més enllà d’allò “obert”

Simone Cicero explorarà el que significa avui ser obert, des d’un punt de vista més global: la superació d’allò “obert perquè si”, centrant-se més en el que significa un projecte obert i en el seu impacte. Més enllà de l’obertura, hi ha un munt de coses que un pot fer perquè un projecte obert sigui un veritable èxit. La sessió tractarà de definir com el pensament de disseny i l’emprenedoria social pot ajudar a crear veritable implicació dels agents interessats – ja siguin entitats públiques, empreses i comunitats – donar forma al seu impacte i injectar significat a les iniciatives.

Blogger i habitual ponent en conferències sobre canvi digital i innovació, Simone Cicero és assessor de programació del OuiShare Fest i fundador del Hopen Think Tank a Roma. Cicero té una àmplia experiència en serveis i productes electrònics de consum, és consultor i expert en l’adaptació d’enfocaments àgils a contextos no centrats en programari. Cicero també imparteix tallers sobre estratègies de co-creació, disseny de productes i de serveis i treballa molt amb models de negoci de fabricació distribuïda i estratègies amb programari lliure, sent Co-President de l’Open Source Hardware Summit 2014 i International Branches Chair de l’Open Source Hardware Association.

meedabyte.com     @meedabyte