FADfest Barcelona Desing Festival
¿Quin és l’impacte de les tecnologies digitals, el potencial d’Internet i de les xarxes socials en el disseny i en les professions creatives? Malgrat sembla que portem immersos en ells molt de temps, i una generació de nadius digitals ja està començant a deixar la seva empremta en les indústries creatives, el ritme del canvi és absolutament frenètic. Cada dia, en algun lloc, algú està descobrint una nova manera de fer alguna cosa i compartint-la de seguida.
Estem segurs que la clau per prosperar en aquest context és compartir, i que l’obertura, la transparència i la col•laboració són el que convertirà una capacitat tecnològica en un actiu social.
L’Open Design / Shared Creativity Conference (ODSC) és un espai on ens reunim un cop l’any per reflexionar i debatre sobre el potencial del nou món que tots estem creant junts, per explorar les oportunitats i els desafiaments que comporta, i compartir idees i experiències.
La darrera edició del congrés va tenir lloc el passat 30 de juny i l’1 de juliol de 2014 a l’Auditori del Disseny Hub Barcelona. Els videos i les presentacions disponibles de cada sessió es poden trobar al perfil de cada ponent.
Viviana Narotzky
Directora del Congrés

Ponents

Jan BoelenOscar Tomico, Ramón Sangüesa, Kentaro Terajima & Raquel Quevedo, David CostaNeal GorenfloLaurence HumierSimone CiceroIsabel Fernández & Aritz Cirbián, Mischer’TraxlerDomestic Data StreamersThomas LommeeAlastair Parvin, Lisa MaLaura ForlanoLuiza Prado, Pedro OliveiraWallpeopleMAKER, a Documentary on the Maker Movement

 

Vídeos del congrés
(les presentacions disponibles es poden visualitzar al perfil de cada ponent)

 

Galeria de fotos

Organitzat per:
FAD. Fostering Arts and Design

Amb el suport de: