FAD
Inici > Premis > Premis Habitàcola 2017: Pati d'escola

Premis Habitàcola 2017: Pati d'escola

 

Els PREMIS HABITÀCOLA, impulsats per ArquinFAD, van
ser creats l'any 1987 amb l'objectiu de promoure la reflexió sobre els nous marcs teòrics en els àmbits del disseny i de l'arquitectura, i debatre, conjuntament amb les escoles, solucions i punts de vista innovadors en relació amb els diferents temes d'interès social proposats a cada convocatòria.

Els PREMIS HABITÀCOLA són un concurs adreçat a estudiants
l'objectiu del qual és difondre la importància de la creativitat, el compromís social i el rigor professional entre els organismes i la població en general, donant suport i promovent noves iniciatives, nous plantejaments i nous talents emergents.

La temàtica escollida per a aquests premis sempre ha
tractat aspectes rellevants per a la societat i ha abordat
problemàtiques actuals sense resoldre. En aquesta edició,
plantegem una reflexió -reflexió, d'altra banda, obviada amb massa freqüència- sobre el disseny del pati d'escola, que és, alhora, espai per al joc i l'aprenentatge, però, sobretot, un espai de llibertat i relació social dels infants, en què també es produeixen conflictes latents, com ara la manca d'equitat de gènere.

Els Premis Habitàcola estan oberts a tots els estudiants de disseny i arquitectura i la data límit per a la recepció de propostes és el 7 d'abril.

+info

Enviant...
El correu electrònic s'ha enviat correctament