FAD
Inici > Premis > Laus 2012

Laus 2012

Laus 2012

 
Llista de publicacions

Esteve Traveset

Esteve Traveset

Director creatiu, Herraizsoto & Co, Barcelona, Gran Laus 2011

Tècnic en Gràfica Publicitària i graduat en Disseny i Multimèdia. Ha treballant com a dissenyador gràfic a diversos estudis i agències de publicitat de Barcelona i des del 2004 exerceix de director d’art i director creatiu a Herraizsoto & Co. Des de l’any 2007 col·labora com a professor a Elisava, Idep i la Universitat Pompeu Fabra, en assignatures, xerrades i tallers relacionats amb la creativitat, la comunicació i la direcció d’art. En el seu desenvolupament professional ha participat en projectes de comunicació en línia i fora de línia que han estat premiats en festivals nacionals i internacionals, com els Laus, Cannes, D&AD, ADC*E o El Sol.
---
herraizsoto.com

Fernando Barbella

Fernando Barbella

Director creatiu executiu, DDB, Barcelona

Va néixer a Buenos Aires, Argentina. Després de resignar-se a no ser pilot d’avió a causa de la seva vista defectuosa, va estudiar Ciències de la Comunicació a la Universitat de Buenos Aires. Va començar la seva carrera als mitjans digitals el 1996, com a executiu de comptes (carrera que, per sort, es va estroncar a temps, i va canviar a responsable de continguts) en una petita companyia desenvolupadora de programari. Després d’ocupar el càrrec de director creatiu a Ogilvy Interactive Latina Sur, del 2007 al 2011 va ser director creatiu interactiu primer i director experiencial després de BBDO Argentina. Es va incorporar a DDB Espanya l’any 2011 com a director creatiu executiu. 
---
es.ddb.com

Javier Cañada

Javier Cañada

Director de Vostok studio, Barcelona

Javier Cañada té dotze anys d’experiència definint i dissenyant l’activitat en línia de dotzenes d’empreses i impartint formació. Vostok, el seu estudi de disseny, treballa amb clients nacionals i internacionals, com Tuenti, Movistar, Minube, Google Inc, Filmin, Infojobs o Ducksboard. Cofundador de Cadius, Cañada és professor d’Usabilitat i Disseny a l’Instituto de Empresa.
---
vostokstudio.com

Beatriz Martín

Beatriz Martín

Direcció estratègica de projectes, Barcelona

Professional de la comunicació interactiva amb més de catorze anys d’experiència. Ha dissenyat el model de producció digital de DoubleYou i ha estat responsable de la seva adaptació constant a les evolucions tecnològiques que ha modelat Internet aquests darrers anys. Té una àmplia experiència en gestió de projectes i en direcció de persones, amb el repte de convertir les idees escrites en experiències interactives gratificants i memorables. És sòcia, directora de projectes i estratega digital a Do it Lovely. També col·labora habitualment amb la boutique d’idees Carlitos i Patricia i amb l’empresa de continguts vinculats a una marca Jack Teller, entre d’altres.
---
about.me/zigiella
@zigiella

Félix Martínez

Félix Martínez

Director d’interacció, miaumiau interactive studio, Valencia

Amb més de deu anys dedicat al món del disseny interactiu, ha passat per diverses agències de São Paulo i Espanya. El 2009 va fundar Miaumiau Interactive Studio, un estudi de producció digital basat principalment en la creació de contingut altament interactiu i gràfics en temps real amb gran atenció al detall, proveint de solucions tecnològiques avançades tant les agències com el client final. La seva obsessió principal és la creació d’experiències d’usuari addictives esprement al límit les capacitats tècniques actuals. A les seves estones lliures juga amb circuits elèctrics i programació i ho penja al laboratori de l’estudi.
---
miaumiau.cat
labs.miaumiau.cat  

Roger Pujol

Roger Pujol

Co-fundador de Multitouch Barcelona

Barcelona, 1986. Graduat el 2008 en Enginyeria Multimèdia per la Universitat Ramon Llull, posteriorment va cursar un postgrau de Disseny de la Interacció a la Universitat Pompeu Fabra. El 2008 va cofundar l’estudi Multitouch Barcelona, centrat en el disseny de la interacció i que explora la comunicació natural entre les persones i la tecnologia. Les peces i els treballs realitzats s’han mostrat en festivals com ara l’Offf, Art Futura, One Dot Zero i Ted Global, en museus com el MOMA o en publicacions com Computer Arts,Étapes, IdN i Wired, entre d’altres.
---
multitouch-barcelona.com
  

Enviant...
El correu electrònic s'ha enviat correctament