2x1

ASSOCIAR-SE

Com a membre soci de l’ADI-FAD et pots beneficiar de les seguents avantatges:

/ Formar part d’una institució centenària, referent en Disseny Industrial i punt de trobada dels principals agents del disseny.
/ Invitacions a tots els actes, exposicions, conferències, premis… de disseny i l’arquitectura, organitzats pel FAD i associacions.
/ El clipping: Via correu electrònic, rebràs un ampli recull de notícies sobre el sector del disseny i l’arquitectura.
/ Accés a Mater, el Centre de Materials del FAD, i assessorament del seu personal tècnic.
/ Accés a les biblioteques del COAC i el DHUB, on es troben actualment els fons documentals del FAD i l’ADI respectivament.
/ Assessorament en aspectes legals, gràcies a Clarke, Modet & Cº, qui ofereix una primera consulta gratuïta als socis de l’ADI.
/ Consultories, Peritatges i Borsa de treball.
/ Disposaràs d’un espai propi al Directori de Professionals de la web del FAD www.fad.cat
/ Disposaràs del Blog de l’ADI per a la difusió dels teus projectes o per a promoure les activitats de la teva institució.
/ Design Beats és també una eina d’analítica social media per empreses i marques. Com a soci tindràs: anàlisi sobre presència on line en mitjans digitals especialitzats en disseny (primera cerca gratuïta), descompte en serveis de consultoria i optimització de la presència on line, en serveis de monitorització de la conversa on line.
/ Tindràs accés gratuït a moltes de les activitats organitzades pel FAD i les seves associacions.
/ Descomptes en les inscripcions dels Premis Delta
/ Descomptes especials en comerços i centres culturals amb el carnet del FAD.
/ Rebràs diverses publicacions gratuïtament, la Memòria d’activitats del FAD, catàlegs d’exposicions, premis i d’altres.
/ Rebràs cada any una litografia o una obra gràfica d’un artista reconegut durant l’Assemblea General Ordinària de Socis.
/ Condicions preferents al Banc de Sabadell: una targeta Visa gratuïta amb un crèdit mensual a partir de 1.000 euros, un compte professional i una pòlissa de crèdit professional sense comissions, així com un préstec d’inici per al 100% del cost d’un projecte.

Fes-te Soci de l’ADI-FAD!