Comitè d’Experts Premis Delta 2018

El comitè d’experts dels Premis Delta format per Rossend Casanova, Gemma Bernal, Rafael Gallego, Saúl Baeza, Maria Baxauli, Borja Lossius, Joan Rieradevall i Esther Torelló, es van reunir a la seu de l’ADI-FAD, al Disseny Hub Barcelona, el 14 de març per tal de revisar les 185 obres presentades en aquesta convocatòria.

Aquest comitè va definir la “Selecció Delta”. Tots els productes “Selecció Delta” poden optar el 14 de juny de 2018 a un Delta d’Or i dos Delta de Plata per categoria. Només s’atorgarà un Premi Opinió entre totes les categories. També formaran part del catàleg i l’exposició “El millor disseny de l’any”.

 

 

Jurat Medalles ADI 2018

Pel que fa a les Medalles ADI, el passat 16 de març, el jurat format per Stefano Maffei, Emili Padrós, Harry Paul Van Ierssel i Roc Miranda, van revisar els 51 projectes presentats en aquesta convocatòria, després de la deliberació van definir els projectes que formen part de la Selecció Medalles ADI. El jurat galardonarà els seleccionats més endavant amb una Medalla d’or, Plata i Bronze.

 

Premis ADI Cultura 2018

Finalment el 19 de març el jurat dels Premis ADI Cultura  format per Valentín Roma, Martín Azúa, Anna Puigjaner i Ethel Baraona, es va reunir per la selecció dels 41 projectes presentats en aquesta convocatòria. La Selecció ADI Cultura està definida per 11 projectes  seleccionats, entre els quals van galardonar el Premi Projecte. També van definir el Premi Trajectoria.

 

 

 

 

 

 

Patrocinador oficial premis ADI: Fundació Banc Sabadell