SAVE THE DATE! 

Arriba una nova edició de “The Making Of…v.41 – Premi Catalunya d’Ecodisseny 2017”

El passat 19 d’octubre de 2017 va tenir lloc el lliurament del Premi Catalunya d’Ecodisseny 2017, el qual reconeix productes, productes en desenvolupament i estratègies de foment de productes que estiguin dissenyats per millorar-ne el comportament ambiental al llarg del seu cicle de vida.

L’ADI-FAD i l’Agència de Residus de Catalunya proposen una nova edició de “The Making of…”, on es presenten tres dels guardonats al premi:

Josep Novell: Guanyador de la Categoria Producte amb el producte “CÀPSULES DE CAFÈ COMPATIBLES AMB NESPRESSO, COMPOSTABLES I AMB CAFÈ ORGÀNIC” de CAFES NOVELL S.A.

Pablo Twose i Alberto Twose: Seleccionats dins la categoria Producte amb la lluminària “LAMP IT, «LAMPADITZA» L’OBJECTE QUE TU DESITGES” de TWOBO ARQUITECTURA .

Curro ClaretOtto Canalda: Guardonats dins la categoria Estratègia amb el projecte “COL·LECCIÓ REMIX VOL. 1 & VOL. 2”  de BD BARCELONA DESIGN 1972 SL, AMB LA COL·LABORACIÓ DE RAMÓN ÚBEDA CASTRO I CURRO CLARET .

The Making Of… és un cicle regular de xerrades on els ponents mostren de primera mà, el procés que hi ha darrere d’un producte ja comercialitzat, des de la concepció fins a la seva fabricació i la comercialització.

 

 

Càpsules de cafè compatibles amb Nespresso, compostables i amb cafè orgànic. 

La càpsula està fabricada amb el polímer Ecovio®, obtingut del blat de moro, cosa que permet dipositar-la al contenidor de la fracció orgànica dels residus municipals; es degrada en un període d’entre 4 i 12 setmanes. Tant l’adhesiu com la tapa de paper també són compostables. Ha estat certificada amb els segells OKCompost, que garanteix que l’envàs és biodegradable i compostable (segons la norma europea EN 13432), i OKBiobased, que acredita la utilització de matèries primeres renovables en la fabricació del producte. Conté cafè d’origen orgànic també certificat, conreat sense utilitzar-hi substàncies químiques artificials (additius, pesticides i herbicides).

 

 

Lamp It, «lampaditza» l’objecte que tu desitges.

Llum de sostre format per un potent imant i un portalàmpades metàl·lic, que permet utilitzar com a pantalla qualsevol objecte, jugant amb la creativitat, la decoració i l’upcycling. El disseny està preparat per rebre una bombeta LED de molt baix consum.

 

Col·lecció Remix Vol.1 & Vol. 2 

Les col·leccions Remix reaprofiten estocs de materials que estaven obsolets, aplicant-hi el treball creatiu de dissenyadors. En crear-se’n sèries limitades, aporta un concepte d’exclusivitat a cada col·lecció. Els materials utilitzats són components de ferramentes de portes de llautó i fustes de contenidors. Aquesta aposta pel reciclatge i la reutilització de productes i materials es comunica a les botigues que els distribueixen, les quals també ho utilitzen com un valor afegit davant dels clients. El missatge també ha arribat a altres empreses industrials del sector, que també valoren com reaprofitar els seus estocs obsolets per crear nous productes.

L’assistència és gratuïta, però cal inscriure’s aquí

Dia i hora: 05/03/2018 a les 19h
Ubicació: Palau Robert de Barcelona
Entrada per 

logos colab