Exposició Projecte Tesi

El dilluns 5 de Febrer es durà a terme al Disseny Hub Barcelona, l’exposició efímera en la que es presentaran els resultats dels projectes de Tesi dels estudiants del Postgrau en Concepte de Producte d’Elisava. L’exposició estarà oberta únicament la tarda del 5 de febrer i es podrà visitar a partir de les 18:00h.

Es tracta d’una exposició de conceptes de disseny al voltant de la relació entre la natura i l’esport. 44 estudiants de diversos països han estat realitzant una recerca sobre la relació que s’estableix amb la nova concepció de la pràctica esportiva en el medi natural. Cadascun dels treballs s’interroga sobre una problemàtica concreta i aporta una proposta. L’exposició mostrarà els projectes finals i les maquetes que explicaràn el resultat d’aquesta reflexió i investigació.

L’exposició també suposa un aprenentatge per la manera de com organitzar i muntar una exposició efímera i  gestionar aquest esdeveniment en el món de la comunicació digital. Aquest projecte s’integra dins del Postgrau en Concepte de Producte, dirigit per Josep Puig, en el Màster en Disseny i Desenvolupament de Producte d’Elisava.

 

Josep Puig: Director del Postgrau en Concepte de Producte

Exposició 2017 del Projecte Tesi


Data: 5 de Febrer al Disseny Hub Barcelona, Sala C
Horari : de 18 a 21h

Més informació a:
Informació del Postgrau
Elisava