Sessió informativa Medalles ADI 2018

Convidem a aquesta sessió els alumnes i joves dissenyadors sorgits recentment de les escoles  per conèixer més a fons les Medalles ADI.

La finalitat d’aquest premi és donar relleu públic als millors projectes realitzats al final del període de formació, posant un èmfasi especial en aquells que destaquen per les seves aportacions conceptuals, pel procés de recerca que representen i/o pels aspectes d’innovació que comporten en el camp del disseny.

La Sessió informativa consistirà en conèixer les Medalles ADI des de tots els punts de vista, començant  per l’origen, els detalls importants a tenir en compte a l’hora de presentar-se i finalment tindrem l’oportunitat de parlar amb tres dissenyadors que han guanyat anteriorment una Medalla ADI; en  Josep Novell guanyador de la Medalla ADI 1978 amb el projecte Cavallet, en Gennís Senén guanyador de la Medalla ADI d’Or 2013 amb el projecte Xai, i en Roc Miranda guanyador de la Medalla ADI d’Or 2016 amb el projecte Plow 2.7.

Si creus que et pot interessar, esperem veure’t a la Sessió Informativa que tindrà lloc el dia 18 de gener a les 19h al Disseny Hub Barcelona (Sala C), centre de referència del disseny a la ciutat.

Si ja coneixes els premis i vols inscriure’t ja, pots fer-ho AQUÍ.

Tota la informació de la Medalla, la trobaràs a la web premis.adifad.org.

Patrocinador oficial de les Medalles ADI: Fundació Banc Sabadell