SAVE THE DATE!

Per commemorar el 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92, l’ADI-FAD presenta la 40 edició del The Making Of… sota el nom “Barcelona’92, el disseny que va veure el món” en el què es reflexionarà sobre tres productes que van contribuir a definir l’esperit del disseny nacional del moment, objectes dissenyats en una època i que perduren al pas del temps, esdevenint una fidel instantània de la Barcelona del 1992.

Dins d’aquest context redescobrirem tres objectes que es van realitzar aquell any en diferents marcs: l’admirada Torxa Olímpica d’aquells Jocs Olímpics dissenyada per André Ricard i desenvolupada per Josep Vilagrasa, el mirall Mirallmar dins de l’exposició CasaBarcelona dissenyat per Eduard Samsó i produït per BD Barcelona i el penjador Ona dissenyat per Carles Riart i Montse Padrós produït per Mobles 114 i que aquell any va guanyar el Delta d’Or.

Ponents i peces:

Torxa Olímpica: André Ricard, Josep Vilagrasa.
Mirall Mar (BD Barcelona): Eduard Samsó, Otto Canalda.
Ona (Mobles 114): Josep Mª Tremoleda, Montse Padrós, Carles Riart.

L’assistència és gratuïta, però és necessari inscriure’s AQUÍ.

“The Making Of…” és un cicle regular de xerrades promogut per ADI-FAD amb l’objectiu de descobrir de primera mà el procés de productes des de la primera idea fins a la seva comercialització. Cada edició es presenten tres productes, explicats cada un pel seu dissenyador i per representants de l’empresa que el produeix, sota una temàtica en comú. Aquest format permet endinsar-se en tot el procés del producte, destacant-ne tots els aspectes, des dels més conceptuals o creatius fins als més tècnics o logístics. L’objectiu d’aquest cicle de conferencies és promoure el reconeixement públic d’aquells productes que destaquen pel seu caràcter innovador, per la renovació conceptual que comporten, por la resposta social que generen o per la seva adequació mediambiental, així como per la seva elaboració formal i la seva qualitat de fabricació.


Data | 22 de novembre
Horari | A les 19h
Ubicació | Disseny Hub Barcelona, Plaça de les Glòries Catalanes 38, 08018 Barcelona
Sala | Centre de Documentació del Museu del Disseny, planta -1
Confirmar assistència | Accés gratuït amb inscripció prèvia.

Segueix “The Making Of…” a les xarxes socials:

#MakingADI

@adifad

@adifad

Disseny Hub Barcelona / Centre de Documentació, planta -1
Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38. T. 93 317 47 15
Com arribar / L1 Glòries · T4 T5 T6 Glòries Bus H12, 192, 92, 7