SAVE THE DATE!

The Making Of… Nova col·lecció d’IKEA, YPPERLIG, amb l’estudi HAY

Us convidem a descobrir en exclusiva el procés de creació de tres de les peces de la nova col·lecció d’IKEA, YPPERLIG, dissenyada en col·laboració amb la firma danesa HAY.

YPPERLIG és una afortunada combinació: el profund coneixement d’IKEA en el procés de producció de mobiliari i objectes i la passió pel disseny de l’estudi HAY. El resultat és una col·lecció de productes bàsics contemporanis i atemporals, a l’abast de tots i amb un disseny d’alt valor.

“The Making Of…” és un cicle regular de xerrades promogut per ADI-FAD amb l’objectiu de descobrir de primera mà el procés de productes des de la primera idea fins a la seva comercialització. Cada edició es presenten tres productes, explicats cada un pel seu dissenyador i per representants de l’empresa que el produeix, sota una temàtica en comú. Aquest format permet endinsar-se en tot el procés del producte, destacant-ne tots els aspectes, des dels més conceptuals o creatius fins als més tècnics o logístics. L’objectiu d’aquest cicle de conferencies és promoure el reconeixement públic d’aquells productes que destaquen pel seu caràcter innovador, per la renovació conceptual que comporten, por la resposta social que generen o per la seva adequació mediambiental, així como per la seva elaboració formal i la seva qualitat de fabricació.

L’assistència és gratuïta, però és necessari inscriure’s AQUÍ.

Save the date!

Data | 29 de setembre
Horari | A les 19h
Ubicació | Disseny Hub Barcelona, Plaça de les Glòries Catalanes 38, 08018 Barcelona
Sala | Auditori, Planta 4
Confirmar assistència | Accés gratuït amb inscripció prèvia

Segueix aquest The Making Of… a les xarxes socials:

#MakingADI
@adifad

Disseny Hub Barcelona / Auditori
Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38. T. 93 317 47 15
Com arribar / L1 Glòries · T4 T5 T6 Glòries Bus H12, 192, 92, 7
 
Organitza: ADI-FAD, IKEA