Premis ADI: Reflex del Disseny Industrial

Dins el marc de l’exposició “El Millor Disseny de l’Any” ADI-FAD presenta Premis ADI: Reflex del Disseny Industrial una petita exposició que mostra una selecció, portada a terme per la Junta de l’ADI-FAD, que mostra algunes peces icòniques que han rebut un Premi Delta entre el 1961 i el 2016.

Els Premis Delta d’ADI-FAD s’atorguen des de 1961 en reconeixement a la feina dels dissenyadors i de les empreses productores, per celebrar l’excel·lència en el disseny industrial i posar en relleu el seu paper fonamental com a expressió dels valors econòmics, socials i culturals.

Des de 1976, els Premis Delta han crescut amb les Medalles ADI, dirigides a joves dissenyadors formats a les escoles, amb l’objectiu de contribuir a establir ponts entre l’àmbit acadèmic i el món industrial i comercial.

I finalment, des de 2016, ADI-FAD ha introduït el nou Premi ADI Cultura que té com a objectiu promoure el reconeixement públic d’aquells projectes  que ajuden al foment social i cultural del disseny.

 

Aquesta mostra s’inaugurarà juntament amb l’exposició “El millor disseny de l’any” dins el marc del FADfest, el proper dimarts 27 de juny.

Us hi esperem!

Inauguració: 27.06.17
Ubicació: Disseny Hub Barcelona (Plaça de les Glòries, 37-38 Barcelona)
Duració: Juny-Octubre 2017
Horari: Dilluns per la tarda. Divendres a Diumenge de 10 a 20h.