Nova edició The Making Of… La 38a edició arriba sota el marc DEMO. Understanding Design, que parlarà sobre innovació, experimentació i noves pràctiques creatives.

Aquesta nova edició servirà de tret de sortida de la tercera edició de DEMO. Understanding Designun programa d’activitats estructurades al voltant de les pràctiques experimentals, centrat en disseny de producte, que tindrà lloc del  15 al 21 de Maig, a diverses localitzacions de Barcelona; amb la seu central al Disseny Hub Barcelona.

El format de The Making Of…es caracteritza per parlar de tres productes ja comercialitzats amb el binomi disenyador+empresa, en aquest cas, i de forma especial s’enfocarà el format per adequar-ho més al context DEMO.

Amb una presentació previa del que és aquest festival i fent una mirada a les dues útlimes edicions (2014 i 2015) tindrem la presentació de l’estudi Goula/Figuera que ens exposaran el projecte ‘Este proyecto no tiene precio. Goula/Figuera y el experimento como fin’ seguit per Pol Trias que ens presentarà un recorregut de la seva feina.

Acabarem aquesta edició de The Making Of… amb dos dels seus comisaris de DEMO —Diego Ramos i Saúl Baeza—, que presentaran el programa i els participants que ens acompanyaràn en aquesta 3a edició.

Data | 11 d’abril a les 20h
Ubicació | Club Casa Camper Elisabets, 11 Barcelona
Confirmar assistència | club@casacamper.com. Aforament limitat

 

Understanding DEMO

Ponents: Diego Ramos i Saúl Baeza, dissenyadors i comissaris de DEMO

DEMO. Understanding Design, és la trobada de disseny que parla sobre innovació, processos de producció alternatius i noves pràctiques creatives, centrades en el camp del disseny de producte.

Una sèrie d’activitats estructurades al voltant de les pràctiques experimentals, que inclouen tallers, conferències, instal·lacions i exposicions de professionals i dissenyadors nacionals i internacionals a la ciutat de Barcelona amb l’objectiu de compartir coneixements i projectes.

Dos dels comissaris de DEMO, ens parlaran de la filosofia del festival, posant-la en context amb les edicions passades, així com la presentació del programa del festival 2017 i els dissenyadors i professionals que donaran contingut a l’edició d’enguany.


Este proyecto no tiene precio. Goula/Figuera y el experimento como fin
Ponents: Álvaro Goula i Pablo Figuera, socis fundadors de Goula/Figuera Studio i Home Adventures.

La conferència estarà centrada en la faceta més experimental de l’estudi i en aquells projectes que no tenen una finalitat comercial sinó que formen part d’una tasca d’investigació formal i conceptual.

 

By Pol Trias
Ponent: Pol Trias Coca, Cap de disseny de Domestic Data Streamers

Pol Trias, Dissenyador de Producte per Elisava, ens presentarà un recorregut dels seus útlims 5 anys en el camp professional, passant pels projectes més personals com el seu pas per empreses com Telefonica I+D o Domestic Data Streamers, on actualment és el diretor de l’apartat de Disseny. Ens parlarà de la part més experimental dels seus projectes tant en termes de materials, com processos o tecnologies, ja que ha estat sempre molt implicat en el camp de l’Internet de les Coses (IoT).