LAST DAYS! Últims dies per comprar entrades per la JornadaDEMO amb descompte Early Birds!

Compra ja les teves entrades!

Del 15 al 21 de Maig 2017 torna DEMO. Understanding Design, un seguit d’activitats estructurades al voltant de les pràctiques experimentals, centrant-se en el camp del disseny de producte.

Dins de l’ampli programa d’activitats que ofereix DEMO, hi trobem la Jornada DEMO, un cicle de conferències estructurat al voltant dels processos de producció alternatius i noves pràctiques creatives. Al llarg de la Jornada DEMO es presentaran projectes de ponents de renom, tant nacionals com internacionals, a l’Auditori del Disseny Hub Barcelona. Alguns dels ponents confirmats són Raw Color, Alexander Taylor, Maurizio Montalti

 

En la Jornada DEMO d’edicions passades vàrem gaudir de conferències de dissenyadors i professionals de gran projecció com Tomás Alonso, El Último Grito, Yuri Suzuki, Sander Wassink, Oscar Diaz, breadedEscaolpe, Peter Marigold i altres 25 dissenyadors més d’arreu d’Europa. Ara, beneficia’t del descompte Early Birds, només fins al 31 de març! Si ets estudiant o soci/a del FAD podràs gaudir de més descomptes!

T’ho perdràs?

Dates: 15—21 Maig
Entrades: http://bit.ly/DEMOtickets
Més info: DEMO. Understanding Design