Nova edició The Making Of… La 37ª edició arriba sota el marc de l’exposició TAPAS. Spanish Design for food que parlarà sobre l’univers gastronòmic

L’exposició TAPAS. Spanish Design for Food, torna a casa després d’un llarg i exitós recorregut, tancant a Barcelona tres anys d’itinerància per ciutats com Tòquio, Miami, Washington, Seül, Toronto o Madrid. La mostra, organitzada per Acción Cultural Española (AC/E), destaca per presentar més de 250 productes que ajuden a difondre la cultura del disseny del país relacionada amb la gastronomia.

En el marc de l’exposició, que acull el Museu del Disseny, ADI-FAD presenta en format conferència, tres objectes que han seguit reformulant el binomi creatiu disseny-alimentació. Descobrirem tres casos de productes amb els tàndems Emiliana Design + By EkoboCata + El Celler de Can Roca i RS Barcelona + Mermelada Estudio. El moderador serà el propi comissari de l’exposició, Juli Capella.

Aquesta edició del The Making Of… tindrà lloc a l’escola de disseny IED. Istituto Europeo di Design de Barcelona.

Us hi esperem!

Data | 9 de març a les 19h
Ubicació | IED. Istituto Europeo di Design Biada, 11 08012
Sala | Aula Magna
Confirmar assistència | adi@adifad.org. Plaçes limitades

Rocook

Disseny: Pensat per El Celler de Can Roca, dissenyat per Cata
Client: Cata Electrodomésticos
Ponents: Paul Carcel, responsable màrqueting de Cata

ROCOOK Induction és una placa d’inducció pensada per El Celler de Can Roca i dissenyada per Cata, permet cuinar amb un control precís de la temperatura. Gràcies a un sensor per al medi de cocció i a una sonda cor per a l’interior de l’aliment vam aconseguir el sabor i la textura òptims en cada recepta.

També permet cuinar per nivells de potència convertint-se així en una solució molt polivalent. Es pot utilitzar de forma intuïtiva amb el seu control tàctil o amb l’App dissenyada específicament que a més ofereix receptes del Celler de Can Roca i formació en un clic per aprofitar al màxim aquesta experiència. ROCOOK Induction té una alta eficiència energètica i és còmoda de guardar i transportar.


Mon Oncle
DissenyMermelada Estudio
ClientRS Barcelona
Ponents: Maria Carrasco, Departament de Marketing de RS Barcelona i Juanmi Juarez, Laura Blasco i Alex Estévez de Mermelada

Estilosa, innovadora, funcional… Mon Oncle reinventa el concepte clàssic de barbacoa. Inspirada en una maleta vintage, fàcil de transportar i guardar, uneix el millor dels rostidors tradicionals amb l’estil i la personalitat d’un producte que destaca per la seva elegància formal i acurada edició i fabricació.

Handybowl
Disseny: Emiliana Design Studio
Client: By EKOBO
Ponents: Ana Mir + Emili Padrós Emiliana Design Studio i Boo + Bruno Louis, fundadors de By EKOBO

Handybowl és un bol de cuina multifuncional, innovador i pràctic, que combina la seva forma amb el “bec” d’una regadora.

El seu ús és simple, intuïtiu i ofereix una solució amb sentit comú: reutilitzar l’aigua d’esbandir les fruites i verdures per regar plantes o altres finalitats domèstiques.