SAVE THE DATE! 

Sota el marc de l’exposició TAPAS. Spanish Design for food, arriba una nova edició de The Making Of… entorn a l’univers gastronòmic

L’exposició TAPAS. Spanish Design for Food, comissariada per Juli Capella, torna a casa després d’un llarg i exitós recorregut, tancant a Barcelona tres anys d’itinerància per ciutats com Tòquio, Miami, Washington, Seül, Toronto o Madrid. La mostra, organitzada per Acción Cultural Española (AC/E), destaca per presentar més de 250 productes que ajuden a difondre la cultura del disseny del país relacionada amb la gastronomia. Destaquem que en la darrera edició dels Premis ADI, l’exposició ha estat Finalista de la 1ª edició del Premi ADI Cultura.

En el marc de l’exposició que tindrà lloc a partir del 9 de març de 2017 al Museu del Disseny, ADI-FAD celebra una nova edició de “The Making Of… TAPAS”, on es presentaran tres objectes que han seguit reformulant el binomi creatiu disseny-alimentació.

Aquesta vegada, descobrirem tres casos amb els tàndems Emiliana Design + By Ekobo / Cata + El Celler de Can Roca / RS Barcelona + Mermelada Estudio.

Save the date!

Informació més detallada a les properes comunicacions. Per als interessats a assistir, enviar un correu a adi@adifad.org. Places limitades

Data | Dijous 9 de març
Horari | A les 19h
Ubicació | IED Barcelona. Biada, 11 08012 Barcelona
Sala | Aula Magna
Confirmar assistència | adi@adifad.org
Places limitades