El Premi Catalunya d’Ecodisseny 2017 obre inscripcions fins al 28 de febrer!

Ja pots consultar les bases del Premi Catalunya d’Ecodisseny 2017 que organitza el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i que reconeix els productes, els productes  i estratègies dissenyats, fabricats o executats a Catalunya que integrin en el seu disseny consideracions per millorar el seu comportament ambiental al llarg del seu cicle de vida.

Es valoren productes dissenyats per tal d’estalviar recursos (tant en la seva producció com en la seva fase d’ús); productes modulars, reparables, actualitzables; serveis que proposin nous models de consum més sostenibles; etc… El premi s’adreça a dissenyadors, fabricants, impulsors d’estratègies i estudiants de Catalunya i consta de 4 categories:

1. Producte (per a productes en el mercat)
2. Producte en Desenvolupament (per a productes no comercialitzats)
3. Estratègia (per a iniciatives de promoció de productes ecodissenyats
4. Disseny Jove (per a estudiants i titulats novells).*En totes les categories, el concepte de producte engloba productes i serveis.

La dotació dels premis inclou 5.000 € per al guanyador de cada categoria, presència a l’exposició i al catàleg del Premi, i la participació en altres activitats de difusió.

Pel que fa al calendari del Premi, el període de presentació de candidatures finalitzarà el 28 de febrer de 2017 a les 12.00 h del migdia Durant el període març-maig es fa la revisió i preselecció de les candidatures més interessants. L’acte de lliurament del Premi tindrà lloc el dijous 19 d’octubre al vespre, al Palau Robert de Barcelona.

Es poden consultar tots els detalls de les bases de la convocatòria, requisits, criteris de valoració i calendari previst, al fulletó explicatiu i a la resolució de la convocatòria.

Consulta les bases (descarregar PDF)

Més informació: Agència de Residus de Catalunya