Fragments Bcn guanya el Premi Campari al Disseny Unexpected Xarxa del DesignMarket amb Lamp It

design_market_2016_093

Fotos: Silvia Poch

L’estudi barceloní va ser reconegut per la innovació i creativitat de Lamp It que permet transformar objectes en inesperades làmpades

Gracia Cardona, Presidenta de l’ADI-FAD, i Núria Escoda, Brand Manager de Campari Espanya, van lliurar el reconeixement a l’estudi durant la Premier del DesignMarket, el passat 16 de desembre.

El jurat del premi, format pel comitè de selecció del DesignMarket i per Campari, va aprofitar la Premier per valorar totes les parades de creadors, escollint Lamp It com a exemple de bon disseny i creativitat des l’inesperat i la innovació.

Campari, en la seva aposta pel disseny i les arts com a part de l’ADN de la marca, contribueix una vegada més a donar a conèixer el bon disseny i el talent de la mà d’ADI-FAD i el FAD. A més, durant el DesignMarket els assistents van poder gaudir de l’actuació en directe dels músics del Piano-Bar de Campari, amenitzant l’ambient entre còctels i bon ritme.

design_market_2016_105 design_market_2016_112

Sobre Fragments Bcn 

Fragments Bcn és un estudi de disseny ubicat al barri de Gràcia de Barcelona, i que neix el 2009 després que es trobessin un contenidor ple rajoles hidràuliques centenàries. Ells les van recuperar, les van emmarcar i els van donar una nova vida en crear una taula elevable. Aquest afany de donar la volta a coses ja pre-dissenyades, els va portar a crear Lamp It, que va néixer del desig de tenir un llum versàtil que permet canviar de decoració fàcilment. A l’equip de Fragments Barcelona els il·lusiona dissenyar, i els agrada fer-ho amb objectes que tenen la seva pròpia història.

design_market_2016_340 design_market_2016_331 design_market_2016_338

Contacto | designmarket@adifad.org · 932 566 770

Segueix-nos a les xarxes socials i assabenta’t de les últimes notícies!

Facebook  Twitter  Instagram #DesignMarket #ObertsalTalent