dm_newsletter_02

Oblida’t del Black Friday i del Cyber Monday, la millor oportunitat per les compres de Nadal és el DesignMarket!

El DesignMarket torna amb la 5ª edició durant els dies 17 i 18 de desembre, de 11:00h a 21:00h.

Aprofitant la campanya de Nadal, reunim un any més en un entorn privilegiat als millors creadors actuals, makers i tots aquells productes que destaquin per la qualitat del seu disseny.

Després a l’èxit de convocatòria de l’any passat amb més de 15.000 visitants , el Disseny Hub Barcelona resulta la localització idònia on convocar als ciutadans a comprar disseny de qualitat.

Compres, xerrades, tallers, zona per nens, chill out, premis i concursos, performance i altres activitats us esperen al DesignMarket!

img_8833 4ª Edició 2015. Sílvia Poch

 

Premier – Divendres 16 de Desembre

Com a novetat per aquesta edició, el divendres 16 s’inaugurarà el DesignMarket en un esdeveniment privat amb invitació. Convidem als  participants, socis, premsa, amics i convidats especials, en una vetllada amb ambient festiu i desenfadat per conèixer-nos i fer networking.

A més a més, també hi tindrá lloc el  Premi Campari al Disseny UNEXPECTED RED, en el qual un jurat seleccionarà el millor stand i serà el guanyador d’un exclusiu premi de la mà de Campari

 

DesignMarket – 17 i 18 de Desembre

El DesignMarket serà més transversal que mai. Objectes, gràfica, moda, artesania contemporània… Totes les disciplines del disseny, l’art i la creativitat tenen el seu lloc al nostre market.

En aquesta edició, s’ha reduït la quantitat de expositors per oferir una selecció acurada i de qualitat. Podràs trobar productes de marques com: Amor de Madre, A Good Plan, Bianco&Co, Doble Coco, Pau Esteve, WoodLoops, Muus, Nouvum, Pacific and Co., Octagon Design, Hidraulik… També trobarem els nostres socis: Ekobo, Triggers, Acontraveta, Amalia Vermell, Citysens, Editorial Gustavo Gili, Equipaje Bcn,Coco Books

Un any més, de la mà del comissari Oriol Ocaña, podrem descobrir més a fons la feina d’alguns joves dissenyadors de producte que més despunten en aquest moment, amb la performance 15:11-32 Paral·lelament, tindrem una zona habilitada per l’esbarjo dels més petits, tallers, xerrades, chill out i altres activitats.

img_8780-copy 4ª Edició 2015. Sílvia Poch

 

Per fomentar la promoció del talent jove, ADI-FAD aposta per encarregar el disseny expositiu a diferents estudis per cada edició. Enguany, el disseny de l’espai arriba de la mà de Preforma Design, un estudi amb seu a Barcelona que genera històries per connectar persones i marques.

Data | 17-18 de Desembre
Horari | De 11:00h a 21:00h
Ubicació | Disseny Hub Barcelona Plaça de les Glòries, 37-38
Contacte | designmarket@adifad.org · 932 566 770
Com arribar  |  Metro: Línia 1, parada Glòries | Bus: 7, 92, 192 | Tram: Glòries
Preu  |  1€ (Socis del FAD i nens fins a 12 anys amb entrada gratuïta)

 

Segueix-nos a les xarxes socials i assabenta’t de les últimes notícies!

Facebook  Twitter  Instagram #DesignMarket #ObertsalTalent