Torna el DesignMarket amb la 5a edició, els dies 17 i 18 de desembre! Presenta el teu talent i creacions en un entorn immillorable! Save the date!

Pot semblar que queda lluny però el Nadal està al caure. I com cada any, torna el DesignMarket amb els millors creadors i productes que destaquen per la qualitat del seu disseny. Aquest any, com a novetat, totes les Associacions del FAD seran les encarregades d’escollir el millor talent, que es reunirà al Disseny Hub Barcelona.

Si ets dissenyador, marca, maker, artesà o creatiu el DesignMarket és l’entorn idoni on donar a conèixer i vendre els teus productes. Si ja has format part d’edicions anteriors ja coneixeràs el nostre mercat, si no aquesta és la teva ocasió per descobrir un espai ple de creativitat i networking!

Si ets amant del bon disseny, al DesignMarket hi trobaràs els millors regals en un entorn carregat de creativitat i per tota la família.

El mercat estarà obert els dies 17 i 18 de desembre amb una gran varietat d’objectes, il·luminació, disseny gràfic, il·lustració, moda, joieria i complements, artesania contemporània… tot en un sol espai, el DesignMarket.

El dia 1 d’octubre obrim inscripcions! Si estas interessat a inscriure’t com a expositor, descarrega’t AQUÍ el dossier informatiu i no et quedis fora! No oblidis que si ets soci del FAD gaudiràs d’un 20% de descompte!

T’esperem!

Si vols participar o necessites més informació sobre l’esdeveniment, ens trobaràs a designmarket@adifad.org

varis_productes

Data | 17-18 de Desembre
Ubicació | Disseny Hub Barcelona Plaça de les Glòries, 37-38
Inscripcions | Obertes del 1/10 al 10/11 · Places limitades
Dossier informatiu | Descarrega
Formulari d’inscripció | Registra’t!
Contacte | designmarket@adifad.org · 932 566 770

 

Organitza:                 Amb la participació de: