emiliana7

Premis ADI — L’exposició “El Millor Disseny de l’Any”

L’exposició dels Premis ADI 2016 és part de l’exposició “El millor disseny de l’any” que mostra també els Premis FAD d’Arquitectura, els Premis Laus i els Premis Modafad.

Per segon any consecutiu, l’estudi disseny de Barcelona, Emiliana Design Studio ha portat a terme el disseny i discurs expositiu. El muntatge expositiu s’adequa a les particularitats de cada disciplina, un repte complex que l’equip de disseny ha aconseguit resoldre mitjançant l’ús de 3 materials molt bàsics (taulells DM, listó de pi i paper). Un llenguatge honest que es manté al llarg de tot el recorregut i sempre amb una economia de mitjans.

Aquest any els tres guardons que conformen els Premis ADI: Premis Delta, Medalles ADI i ADI Cultura, s’exposen sobre una gran plataforma de fusta transitable. Els productes i projectes s’organitzen per tipologies o context d’ús i es mostren d’una manera neutra, aïllada, amb amplitud i sense interferències visuals.

Un simple codi de textures separa la zona de pas (DM llis) de la zona d’exposició (DM perforat), un joc que guanya la 3a dimensió a la zona de llums de sostre i els finalistes de l’ADI Cultura. Un llistó de pi fresat delimita les dues zones, alhora que subjecta les cartel·les explicatives dels productes, de les quals el disseny gràfic és de l’estudi de David Torrents.

Un “zig-zag” de paper baixa la cota del sostre de la sala, alhora que funciona com a difusor de la lluminària LED existent a l’edifici i actua com a suport de la informació impresa. L’exposició es pot visitar fins a finals d’Octubre de 2016, en els horaris d’obertura del Disseny Hub Barcelona (de dimarts a diumenge de 10 a 20.00 h). Més informació sobre preus i visites AQUÍ.

CRÈDITS

Disseny exposició i direcció del muntatge: Emiliana Design Studio (Ana Mir + Emili Padrós / Eduard Mondéjar)

Disseny gràfica: David Torrens + Silvia Miguez

Fotografia: Xavi Padrós

FADfest 03 X.Padros

 

1W0A3552emiliana5

1W0A3532 emiliana10

Agraïments :

logos