(cat)

“The Making Of…” v.34 · Delta de Selecció  I  11 de novembre · 19h Disseny Hub Barcelona

Aprofitant que s’acosta el llançament de la convocatòria dels Premis Delta 2016, l’ADI-FAD proposa una nova edició de “The Making Of…” on es presentaran tres productes que al llarg de la història han estat seleccionats als premis Delta i, tot i no obtenir un guardó, el mercat els hi ha donat la raó convertint-se en autèntics best-sellers.

Els tres casos que es presentarán són exemples de productes que no passen de moda i continuen sent referents al mercat encara que hagin passat molts anys del seu llançament. És per això que volem fer un petit homenatge als que no van rebre premi però mereixen tots els reconeixements, ens sentim orgullosos de que portin el segell de “selecció Delta”!

Dins d’aquesta sessió de “The Making of…” reflexionarem sobre on està la seva clau de l’èxit i de quins han estat els ingredients que els han permès aconseguir aquesta longevitat. Us esperem!

Data: Dimecres 11 de novembre a les 19.00h
Lloc: Sala C – Disseny Hub Barcelona · Plaça de les Glòries, 37-38 08018 Barcelona

SAVE THE DATE!
Confirmar assistència AQUÍ

(cast) 

“The Making Of…” v.34 · Delta de Selección  I  11 de noviembre · 19h Disseny Hub Barcelona

Aprovechando que se acerca el lanzamiento de la convocatoria de los Premios Delta 2016, ADI-FAD propone una nueva edición de “The Making Of …” donde se presentarán tres productos que a lo largo de la historia han sido seleccionados en los Delta y, a pesar de no ser galardonados, el mercado les ha dado la razón convirtiéndose en best-sellers.

Los tres casos que se presentarán son ejemplos de productos que no pasan de moda y siguen siendo referentes en el mercado aunque hayan pasado años de su lanzamiento. Por ello, queremos hacer un pequeño hombrenaje a los que no recibieron premio pero merecen todos los reconocimientos, nos sentimos orgullosos que lleven el sello de selección Delta!

Dentro de esta sesión de “The Making of …” reflexionaremos sobre dónde está su clave del éxito y de cuáles han sido los ingredientes que les han permitido conseguir esta longevidad. Os esperamos!

Fecha: Dimecres 11 de noviembre a las 19.00 h 
Lugar: Sala C – Disseny Hub Barcelona · Plaça de les Glòries, 37-38 08018 Barcelona

SAVE THE DATE!
Confirmar assistència AQUÍ
 

Banc NeoRomántico

Banc NeoRomántico de Santa&Cole

Miguel Milà, dissenyador del banc i Mia Serra, editor Outdoor de Santa&Cole, ens parlaran del banc NeoRomántico i de l’edició de Santa&Cole, del seu brífing inicial i el procés de disseny; el que han après durant tots aquests anys i les millores formals i tècniques introduïdes.

També ens explicaran la repercussió que ha tingut aquest disseny en el món dels elements urbans i la quantitat de bancs que han anat apareixent mundialment, que s’han beneficiat de l’experiència i èxit d’aquest banc pioner en ergonomia i materials utilitzats. Aprofitaran finalment, per parlar de propietat intel·lectual i industrial.

Ponents: Miguel Milà, dissenyador del banc i Mia Serra, editor Outdoor de Santa&Cole

Miguel Milà, diseñador del banco y Mia Sierra, editor Outdoor de Santa&Cole, nos hablarán del banco NeoRomántico y de la edición de Santa&Cole, de su briefing inicial y el proceso de diseño; lo aprendido durante todos estos años y las mejoras formales y técnicas introducidas.

También nos explicarán la repercusión que ha tenido este diseño en el mundo de los elementos urbanos y la cantidad de bancos que han ido apareciendo mundialmente, que se han beneficiado de la experiencia y éxito de este banco pionero en ergonomía y materiales utilizados. Aprovecharán finalmente, para hablar de propiedad intelectual e industrial.

Ponentes: Miguel Milà, diseñador del banco y Mia Serra, editor Outdoor de Santa&Cole

 

Alta Costura

Lámpada Alta Costura de Metalarte

Josep Aregall va arribar a Metalarte amb la seva lámpada Alta Costura, un nom que la defineix a la perfecció. Senzilla i elegant. Des que es va presentar en dates olímpiques s’ha convertit en una de les icones de l’empresa i en un dels seus productes més exportables.

Ens parlarà de com va fer la coneguda làmpada; com a un esdeveniment íntim, una necessitat d’aconseguir una llum i com a solució formal d’aquesta necessitat a partir dels materials que havia comprat per fer manualment una làmpada. La contradicció amb el què ell havia projectat i la realitat van donar pas a una improvisació fruit de les possibilitats dels materials i de deixar fluir els seus coneixements; de com un gest emotiu es va convertir en una disseny industrialitzat.

Ponent: Josep Aregall, dissenyador de la lámpada

Josep Aregall llegó a Metalarte con su lámpara Alta Costura, un nombre que la define a la perfección. Sencilla y elegante. Desde que se presentó en fechas olímpicas se ha convertido en un icono de la empresa y en uno de sus productos más exportables. 

Nos hablará de cómo hizo la conocida lámpara; como un acontecimiento íntimo, una necesidad de conseguir una luz y como solución formal de esta necesidad a partir de los materiales que había comprado para hacer manualmente una lámpara. La contradicción con lo que él había proyectado y la realidad dieron paso a una improvisación fruto de las posibilidades de los materiales y de dejar fluir sus conocimientos; de cómo un gesto emotivo se convirtió en una diseño industrializado.

Ponente: Josep Aregall, diseñador de la lámpara

 

Cadira Globus de STUA

Jesús Gasca (Sant Sebastià), fundador i dissenyador a STUA, una empresa de mobiliari contemporani, en què els seus dissenys es caracteritzen pel seu gran contingut tecnològic, sense oblidar els petits detalls.

Ens presentarà la cadira Globus, una cadira lleugera, apilable i de gran personalitat. De grans corbes que proporcionen un confort envoltant. Les seves originals formes fan que aquesta cadira sigui fresca i versàtil, amb gran capacitat d’adaptació a qualsevol espai. La seva estructura d’acer té una forma perfecta-ment acabada des de qualsevol punt de vista. La caracteritza el seu gran ventall de colors.

Ponents: Jesús Gasca, fundador i dissenyador a STUA

Jesús Gasca (San Sebastián), fundador y diseñador en STUA, una empresa de mobiliario contemporáneo, en la que sus diseños se caracterizan por su gran contenido tecnológico, sin olvidar los pequeños detalles. 

Nos presentará la silla Globus, una silla ligera, apilable y de gran personalidad. De grandes curvas que proporcionan un confort envolvente. Sus originales formas hacen que esta silla sea fresca y versátil, con gran capacidad de adaptación en cualquier espacio. Su estructura de acero tiene una forma perfectamente acabada desde cualquier punto de vista. La caracteriza su gran abanico de colores. 

Ponentes: Jesús Gasca fundador y diseñador en STUA

 

Segueix aquest Making a les xarxes socials / Sigue este Making en las redes sociales:

#MakingADI
@adifad
@santacole
@Metalarte_Spain
@STUAdesign

 
Disseny Hub Barcelona / Sala C

Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38.
T. 93 317 47 15Com arribar · Cómo llegar / L1 Glòries · T4 T5 T6 Glòries Bus H12, 192, 92, 7
Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelonalogo-icub