design market 2EL “MERCADO CENTRAL DE DISEÑO” I “ADI-FAD DESIGNMARKET” AQUEST NADAL AL DISSENY HUB BARCELONA

Ets un dissenyador, productor o editor amb menys de 10 anys d’antiguitat? ¿Comptes amb una oferta de productes de qualitat que es corresponguin a una de les següents categories: Mobiliari, Decoració, Il·luminació, Cuina, HomeOffice, hometextiles, Il·lustració i Gadget? Llavors tens un espai esperant-te al DesignMarket de Mercado Central de Diseño i ADI-FAD, la teva oportunitat per promocionar i donar visibilitat a la teva marca.

Mercado Central de Diseño, l’esdeveniment que ha aconseguit convertir-se en el referent per a creadors i editors del sector i ADI-FAD, en la seva tercera edició del mercat nadalenc en el qual trobar els millors productes de disseny industrial, s’uneixen a Barcelona en l’esdeveniment DesignMarket “Disseny, Shopping, Música, Food”, que tindrà lloc del 19 al 21 de desembre. Un mercat d’exposició i venda Pop-Up que torna de nou i en el qual trobaràs l’espai perfecte per donar suport i impulsar els teus dissenys. Tindràs a la teva disposició la nostra experiència d’èxit organitzant esdeveniments associats al disseny de qualitat i marcador de tendències.

L’Edifici del Disseny Hub Barcelona, serà l’escenari per a aquesta edició del mercat. Més de 2.500 m2 de mercat, concerts de música en directe i una oferta gastronòmica per a tots els gustos. Tot això coincidint amb la inauguració de l’esperat Museu del Disseny. Com a novetat en aquesta edició es presenta una Jornada Professional destinada a connectar oferta i demanda especialitzada, atraient i convidant a prescriptors de producte, minoristes, distribuïdors i mitjans especialitzats. Per fomentar els contactes comercials a futur més enllà del propi esdeveniment.

L’objectiu de l’esdeveniment és proposar un espai de venda i posicionament de producte de les marques participants apropant el disseny a tots els públics en una mostra comissariada per Mercado Central de Diseño i ADI-FAD.

PER QUÈ EXPOSAR AL DESIGNMARKET?

 • Donaràs a conèixer els teus productes o serveis a un ampli nombre de visitants professionals i clients finals.
 • Obtindràs notorietat per a la teva marca a través de les accions de comunicació abans, durant i després de la celebració de l’esdeveniment.
 • Ampliació de la teva xarxa de contactes.
 • Fidelització ràpida dels teus clients potencials: el mercat t’ofereix un valor afegit únic, parlar de tu a tu amb les persones interessades en les teves creacions.
 • Anàlisi de mercat: aquest contacte directe t’ajudarà a saber quins productes són els que desperten més interès i t’ajudaran a establir la teva estratègia creativa a mitjà i llarg termini.
 • Accedir a perfils professionals del sector: prescriptors, minoristes, distribuïdors.

A MÉS, PER TOTS ELS NOSTRES EXPOSITORS:

 • Públic especialitzat: apropar la teva marca i els teus productes a professionals i empreses del sector gràcies a l’extensa xarxa de contactes de l’ADI-FAD i MCD.
 • Skype room: Espais habilitats per a la concreció de reunions i speed dating.
 • Workshops: Planificació i realització de workshops relacionats amb les tècniques de venda, com crear una marca d’èxit, fixació de preus de venda.
 • Casos d’èxit: presentació a càrrec de dissenyadors i empreses referents del sector.
 • Milan Design Week 2015: Les marques participants optaran a formar part de la selecció de disseny espanyol que MCD presentarà durant la Milan Design Week 2015.

Dates: 19, 20 i 21 de desembre
Lloc: Edifici Disseny Hub Barcelona – Plaça de les Glòries, 37-38 08008 Barcelona
Més informació: Per saber més detalls sobre el “DesignMarket” de Mercado Central de Diseño i ADI-FAD, visita la web de Mercado Central de Diseño

Si vols participar com a expositor, no dubtis més i registra’t! Contacta amb el Mercado Central de Diseño a organizacion@mercadomatadero.es o entra a la seva web per consultar les bases i omplir el formulari de registre.

mercado2