02

Els disseny-addictes ja tenen la seva botiga pop-up aquest Nadal. Només cal que s’apropin a la Fàbrica Moritz Barcelona per poder comprar una cuidada selecció de productes caracteritzats per la qualitat del seu disseny. Entre el 21 i el 24 de desembre, per segon any consecutiu, obre les seves portes el DesignMarket 2013 a la Fàbrica Moritz (Ronda de Sant Antoni, 39). En aquesta ocasió el DesignMarket ampliarà l’espai expositiu, inclourà més expositors i realitzarà tallers i activitats paral·leles.

05

L’objectiu del DesignMarket és apropar al públic una mostra de peces escollides, presentant-les al visitant en un format semblant a una exposició de bon disseny. Com a novetat, enguany es disposarà de dues sales, una on s’ubicaran els expositors de productes de petit format i una altra on es col·locaran, a mode d’exposició, totes les peces de gran format. A més es destinarà una zona per a la realització de tallers als que podran participar tots els disseny-addictes.

03

La selecció de regals nadalencs inclou tant productes de marques consagrades com peces de joves dissenyadors independents. Es podran trobar des de làmpades a joguines, passant per mobles, tèxtil per la llar, productes de papereria o estris de cuina. L’objectiu és que els productes representin el bon disseny, centrant-se principalment en objectes ideals per fer regals de Nadal, a partir de 5 euros.

El DesignMarket s’obrirà al públic el dissabte 21 de desembre a les 13:00 h. i es clausurarà el dimarts 24 de desembre a les 18:00 h. L’horari de venda serà el següent:

Dissabte 21: de 13:00 a 23:00 h.

Diumenge 22 i dilluns 23: d’11:00 a 23:00 h.

Dimarts 24: d’11:00 a 18:00 h.

El col·lectiu de joves dissenyadors Next Creative Collective ha estat l’encarregat de dissenyar el concepte i fer la instal·lació efímera de l’espai del DesignMarket.

DesignMarket és una iniciativa conjunta d’ADI-FAD (Associació de Disseny Industrial del FAD), el magazine online de disseny diarioDESIGN (diariodesign.com) i Cerveses Moritz.