Com tots els anys, la quarta lletra de l’alfabet grec (Δ o δ) es torna en trofeu quan arriben els Premis Delta de disseny industrial.

noves8

Enguany, els disseny del trofeu per a l’edició 2013 ha estat obra de Daniel Vila i Ester Pujol de l’Estudi Nahtrang. Escofet i Boo in Barcelona van col·laborar amb ADI, encarregant-se de la seva fabricació.

noves4

news delta nahtrang

Són els propis dissenyadors els que ens expliquen una mica més el seu treball:

“El disseny del guardó dels Premis Delta 2013, el vam fonamentar en tres conceptes; el primer és el material, l’Slimconcrete, que ens permetia una major precisió en els relleus i detalls, aprofitant les propietats del material d’una manera honesta. Per altra banda, els orígens d’Escofet. Ens agradava la idea d’usar com a concepte formal les trepes (plantilla que configura el dibuix de les rajoles) i la manera de produir les rajoles hidràuliques, peces claus a la història de l’empresa. Finalment el contrast dels materials per donar contemporaneitat a una peça racional i elegant, que acomseguíem amb el contorn d’alumini anoditzat i que ens permetia acabar de donar identitat a cada categoria de premi (or, plata i opinió).”

IMG_0517

 

Premios Delta 2013 from escofet1886 on Vimeo.

De la mano de ADI FAD, el estudio de diseño Nahtrang, Daniel Vila y Ester Pujol, diseñadores industriales por la Escola Massana (Barcelona), se diseña el galardón para los Premios Delta 2013, los premios internacionales del diseño industrial.
Escofet produce las piezas de hormigón por medio de la tecnología Slimconcrete.
Boo in Barcelona produce los marcos de aluminio anodizado en oro, plata y negro.