(cat)

SELECCIONATS ELS 10 MILLORS PROJECTES D’ESTUDIANTS QUE OPTEN A LA MEDALLA ADI 2014

Els premis Medalla ADI 2014, que organitza l’ADI-FAD (Associació de Disseny Industrial) ja té els 10 seleccionats d’aquesta última edició.

La finalitat d’aquests premis, en els quals participen joves professionals sorgits recentment de les escoles, és donar relleu públic als millors projectes de disseny industrial realitzats un cop acabat el període de formació, posant un èmfasi especial en aquells que destaquen per les seves aportacions conceptuals, pel procés d’investigació que representen i / o pels aspectes d’innovació que comporten en el camp del disseny.

Organitzat en paral•lel amb els Premis Delta de Disseny Industrial, la Medalla ADI compta amb el mateix jurat, que s’encarregarà de deliberar els millors projectes mereixedors d’una medalla d’Or, de Plata i de Bronze, respectivament.

El guanyador de la Medalla ADI d’Or rebrà una inscripció gratuïta per participar en un workshop i l’encàrrec remunerat de dissenyar les Medalles de la propera convocatòria.

A continuació, mostrem els projectes seleccionats en aquesta edició de la Medalla ADI 2014.

(cast)

SELECCIONADOS LOS 10 MEJORES PROYECTOS DE ESTUDIANTES QUE OPTAN A LA MEDALLA ADI 2014

Los premios Medalla ADI 2014, que organiza el ADI-FAD (Asociación de Diseño Industrial) ya tiene a los 10 seleccionados de esta última edición.

La finalidad de estos premios, en los que participan jóvenes profesionales, surgidos recientemente de las escuelas, es dar relieve público a los mejores proyectos de diseño industrial realizados una vez terminado el periodo de formación poniendo un énfasis especial en aquellos que destacan por sus aportaciones conceptuales, por el proceso de investigación que representan y/o por los aspectos de innovación que comportan en el campo del diseño.

Organizado en paralelo con los Premios Delta de Diseño Industrial, la Medalla Adi cuenta con el mismo jurado, que se encargará de deliberar los mejores proyectos merecedores de una medalla de oro, de plata y de bronce, respectivamente.

El ganador de la Medalla ADI de oro recibirá una inscripción gratuita para participar en un workshop y el encargo remunerado de diseñar las Medallas de la próxima convocatoria.

A continuación, mostramos los proyectos seleccionados en esta edición de la Medalla ADI 2014.

JIB-STER · Adrià Pedrosa

Jib-ster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LA MULA · Camilo Diestre

La Mula

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

READY TO PRINT YOUR OWN SOUVENIR IN JUST 3 STEPS? · Anna Cánovas

Ready to print your own souvenir in just 3 steps?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FORMAKER · Alberto Boero

ForMaker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OPENKNIT · Gerard Rubio

OpenKnit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GOGA · Iegor Duran

GOGA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MEETUBE · Jordi Gaspar · Gabriel Rodriguez · Manon Berlioz

Meetube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EGGSHELL · Marina Parramon

Eggshell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

B’KID · Noelia Vallano

B'kid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HUNCH · Raquel Llaberia · Saul Baeza

Hunch