(cat)

Aquesta nova edició del “The Making Of…” ens porta molt més que tres productes. Mostrarem tres models d’edició que representen alternatives a la relació clàssica entre dissenyadors i empreses productores ja sigui recuperant principis oblidats o bé traient profit dels noves plataformes de col·laboració. Tres bons exemples de com situar al mercat objectes interessants sense l’ajuda d’una gran infraestructura empresarial, sinó amb dedicació, imaginació, col·laboracions.

AOO i Indoors són dues petites editores que creades per dissenyadors, els quals s’editen objectes mutuament, i col·laboren alhora de donar-los sortida. Dues editores que, lluny d’amagar-se i competir, comparteixen forces i experiències.

Ponents: Marc Morro (AOO) i Igor Urdampilleta (Indoors)

AOO-ESPACIO-04

Martín Azúa, un dissenyador consagrat, ha decidit autoproduir les peces que no ha trobat mai ningú que li produeixi, afegint a la col·lecció nous dissenys per a l’ocasió. Per fer-ho, ha creat Numbered, una marca pròpia d’edicions artesanals numerades.

Ponents: Martín Azúa (Numbered) i Jordi Miquel (artesà)

team-marc-vidal-martin-azua-08

Alberto Arza financia a través de la plataforma de crowdfunding Verkami el projecte País de Pandereta. Un cas d’èxit d’aquest nou model d’edició, que permet produir amb la seguretat de tenir ja venut allò que es fabrica, però amb la incertesa d’aconseguir prou fons per iniciar el procés.

Ponents: Alberto Arza i Jonàs Sala (Verkami)

blog2

 

ADI-FAD
Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38
(Edifici Disseny Hub Barcelona)
08018 Barcelona
19 de febrer. 19:00h
Confirmar assistència aquí  

 

(cast)

Esta nueva edición del “The Making Of…” nos trae mucho más que tres productos. Mostraremos tres modelos de edición que representan alternativas en la relación clásica entre diseñadores y empresas productoras ya sea recuperando principios olvidados o bien aprovechando las nuevas plataformas de colaboración. Tres buenos ejemplos de cómo situar en el mercado objetos interesantes sin la ayuda de una gran infraestructura empresarial, sino con dedicación, imaginación y colaboración.

AOO e Indoors son dos pequeñas editoras creadas por diseñadores, los cuales se editan objetos mutuamente, y colaboran para darles salida. Dos editoras que, lejos de esconderse y competir, comparten fuerzas y experiencias.

Ponentes: Marc Morro (AOO) e Igor Urdampilleta (Indoors)

Martín Azúa, un diseñador consagrado, ha decidido autoproducirse las piezas para las que no ha encontrado quién se las produzca, incluyendo a la colección nuevos diseños para la ocasión. Para hacerlo, ha creado Numbered, una marca propia de ediciones artesanales numeradas.

Ponente: Martín Azúa (Numbered) y Jordi Miquel (artesano)

Alberto Arza financia a través de la plataforma de crowdfunding Verkami el proyecto País de Pandereta. Un caso de éxito de este nuevo modelo de edición, que permite producir con la seguridad de tener ya vendido lo que se fabrica, pero con la incertidumbre de conseguir fondos suficientes para comenzar el proceso.

Ponentes: Alberto Arza y Jonàs Sala (Verkami)

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona

logo-icub

 

 
ADI-FAD
Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38
(Edifici Disseny Hub Barcelona)
08018 Barcelona
19 de febrero. 19:00h
Confirmar asistencia aquí