[cat] En el marc de les activitats d’oh!BCN www.ohbcn.es parlarem sobre processos creatius en vidre; un material fascinant i complex, de facetes infinites. Héctor Serrano, reconegut dissenyador establert a Londres i Silvia García, responsable de l’àrea de disseny de La Mediterránea, reflexionaran sobre la nova col·lecció ‘Porrón Pompero’. Isaac Piñeiro, de l’estudi Nadadora, explicarà el procés del llum ‘Couture’, realitzat per a l’empresa italiana La Murrina. El dissenyador Ernest Perera i l’experta en vidre Sandra Moneny, desgranaran el procés de creació del guardó dels Premis Delta 2011. Alessandro Rancatti, organitzador d’oh!BCN, moderarà les ponències i presentarà el projecte online www.vidrioh.com, centrat en subratllar les virtuts i inspiracions fetes en aquest material.

[esp] En el marco de las activividades de oh!BCN www.ohbcn.es hablaremos sobre procesos creativos en vidrio; un material tan fascinante como complejo, de facetas infinitas. Héctor Serrano, reconocido diseñador afincado en Londres y Silvia García, responsable del área de diseño de La Mediterránea, reflexionaran sobre la nueva colección ‘Porrón Pompero’. Isaac Piñeiro, del estudio Nadadora, explicará el proceso de la lámpara ‘Couture’, realizada para la empresa italiana La Murrina. El diseñador Ernest Perera y la experta en vidrio Sandra Moneny, desgranaran el proceso de creación del galardón de los Premios Delta 2011. Alessandro Rancatti, organizador de oh!BCN, moderará las ponencias y presentará el proyecto online www.vidrioh.com, centrado en subrayar las virtudes e inspiraciones hechas con este material.

18-10-11 / 19.30 / Auditori FAD
Plaça dels Àngels, 5
08001 Barcelona