07.07.11 – 20.00h.
‘And the winner is…’ + lliurament Premis Delta i Medalles Adi 2011

[cat] Ja ha arribat la gran cita dels disseny industrial, amb el lliurament dels Premis Delta i les Medalles Adi 2011. L’acte s’iniciarà amb una taula rodona en la que els membres del jurat exposaran les claus de llur selecció. Posteriorment, iniciarem la gala del lliurament dels Premis Delta 2011 i de les Medalles Adi 2011. Un esdeveniment que serà conduit pel periodista Toni Puntí.

[esp] Ya ha llegado la gran cita del diseño industrial, con la entrega de los Premios Delta i las Medallas Adi 2011. El acto se iniciarà con una mesa redonda en la que los miembros del jurado expondrán las claves de su selección. Posteriormente, iniciaremos la gala de entrega de los Premios Delta 2011 y de las Medallas Adi 2011. Un evento que será conducido por el periodista Toni Puntí.

Macba. Plaça dels Àngels, 1. Barcelona.
Accés lliure. Organitza Adi-Fad

07.07.11 – 21.30h.
Festa 50 Aniversari dels Premis Delta

[cat] I acabarem la jornada amb una gran festa per a celebrar el 50 Aniversari dels Premis Delta, a la Plaça dels Àngels, amb l’exposició: ‘El millor disseny de l’Any’. Us esperem a tots!

[esp] Y terminaremos la jornada con una gran fiesta para celebrar el 50 Aniversario de los Premios Delta, a la Plaça dels Àngels, con la exposición: ‘El millor disseny de l’Any’. Os esperamos a todos!

Plaça dels Àngels i Edifici del FAD. Plaça dels Àngels, 5. Barcelona.
Accés lliure per a socis i participants als Delta 2011, amb entrada per a 2 persones. Resta: 5 euros. Organitza Adi-Fad